STRAH I TREPET: Srpska banda hara Australijom!

 
  • 8

Nekoliko državljana Srbije i BiH, koji su se upoznali u lokalnoj crkvi, policija počela da prati posle brutalnog silovanja tinejdžerke. "Bandidos Centro" osnovao Metju Kros, sin lokalnog bajkera koji je pregazio saobraćajnog policajca svojim "Harli Dejvidsonom"

Nekoliko državljana iz Srbije i BiH čine jednu od najozloglašenijih kriminalnih bandi u australijskoj državi Kvinslend!

Australijski list “Herald san” piše da se većina njih upoznala u detinjstvu, u jednoj lokalnoj crkvi. Policija je ovu grupu počela da prati posle brutalnog silovanja tinejdžerke! Pripadnici ove grupe sebe nazivaju "Bandidos Centro".

U kriminalnim krugovima poznati su po svojoj doslednosti u nasilju. Neki od članova ove bande umešani su u ubistvo mladića Džeja Lija, koje se dogodilo u aprilu. Posle ubistva, članovi grupe koji su rođeni u BiH uhvaćeni su u tuči s drugom bandom u jednom restoranu, što je izazvalo nove tuče u kojima su koristili i oružje.

Posljednja od njih bila je u klubu za tetoviranje “Inksaniti”, čiji je suvlasnik osuđeni trgovac kokainom Džordž Bejat (26), poreklom iz Srbije. Bejat je kao 19-godišnjak osuđen na četiri godine zatvora, a danas je uzor mladim članovima bande kojima nudi besplatne motore i novac kako bi obavljali zadatke, poput dostave droge.

- Kada vide Džordža, automobile i zlatne lance, prvo što pomisle je brza zarada i velike količine novca - kazao je jedan od mladića bliskih bandi.

Bandu je osnovao Metju Kros, sin jednog lokalnog bajkera, koji je pregazio saobraćajnog policajca svojim motorom "Harli Dejvidson". Ovu multietničku bandu čini i bivši ragbijaš Džošua Voskva, koji je 2006. godine uhapšen zbog fizičkog napada.

Iako je bio jedan od najvećih talenata, njegova sportska karijera rano je završila. Osim državljana BiH i Srbije, ozloglašenu bandu čine još Fidžijci, Iranci i Filipinci.

(A. T. / Izvor: Glas srpske )

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djole

    7. avgust 2012 | 17:36

    Bas su lepotani ! dodjite u Budvu braco i osvetite sestre svoje.

  • djole

    7. avgust 2012 | 17:34

    Takvi nam trebaju sada u Budvi i Crnoj gori da zastite srpske devojcice.Treba ih samo pozvati imaju oni zelje da dodju.

  • veky

    7. avgust 2012 | 21:20

    Takvi si brijeju da su najaci daj ga pogle jedanput ga potegnes u facu frajer ce se raskopat ko zadnja pickica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA