Stanovništvo SFRJ polako izumire!

Najveći negativni prirodni priraštaj beleže Srbija (4,8 odsto), Hrvatska (2) i BiH (0,4), u plusu Kosovo (12 procenata), Crna Gora (2,9) i Makedonija (1,6)

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • MaracZagreb

    04. april 2013 | 13:10

    Ma nije to koliko stanovništvo izumire, nego dosta se njih odseli u neke druge zemlje, npr. ja sam Hrvat i znam da dosta mojih prijatelja je otišlo izvana, trenutno smo 2 najveća iseljenićka nacija poslije Sjeverne Irske, koliko nas 4,4miliona trenutno zivi u Hrvatskoj, toliko jos nas zivi izvan nje u dijaspori... treba smanjiti iseljavanje, podhitno, vjerujem da to nije samo kod nas problem, nego i kod vas u Srbiji !!!

  • pele

    03. avgust 2012 | 14:14

    Politicari pricaju prazne price - to im je posao.Njima je bitno za njihovu decu i unuke i da ih nafajtaju sa lovom da se ne muce.Boli ih za drzavu,narod.Koja je to mera koju ce sprovesti da bi pomogli ljudima da imaju decu u humanim okolnostima.Ne demagogija,vec da stvore uslove za vise dece.Sada ce neko reci-pa i nasi pradedovi nisu imali pa nas je bilo 6,7.Koliko ih je dozivelo da budu dede i babe?Velika smrtnost dece je bila.Danas malo malo pa vidimo neku brojnu porodicu koja preko tv-a moli da im se pomogne."Obicni" ljudi sa vise dece koji ne dodju do tv-a,vidimo okolo nas da cupaju kose sa problemima kako pregurati mesec,godinu.Poslodavci nece zaposliti zensku osobu za koju misle da ce roditi dete.Drzava nece dati trudnici punu platu koju je imala na poslu,ili ako je nezaposlena,ili ako joj je plata manja od proseka,nece joj se dati prosecna plata do navrsene 3 gdine deteta.Nece joj niko garantovati da ce se vratiti na svoje mesto.Nece niko prilagoditi cene decije hrane,obuce,odece plati "obicnog" coveka.Itd.Pa kako ocekujete da bude vise dece?I to je meni licno,potpuno nevazno da li je neko srbin ili vec sta.Covek sam,volim decu,voleo bih da ih imam vise,voleo bih da drugi,ako zele,mogu da imaju vise,ali nam je drzava neprijatelj po tom pitanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA