DOBRE VESTI: Padobranac iz Ćuprije operisan, oseća se dobro

Srba Savić operisan je u Kliničkom centru u Kragujevcu, svestan je i sutra počinje proces rehabilitacije

  • 0

Padobranac Srba Savić (58) iz Ćuprije, koji je povređen na aeromitingu u Jagodini, operisan je u popodnevnim satima u Kliničkom centru u Kragujevcu.

On je svestan i već sutra započeće proces rehabilitacije. U Kliničkom centru kažu da je operacija, koja je trajala oko sat vremena, dobro prošla i da je Savić, koji je imao prelom desne butne kosti, posle hirurške intervencije u svesnom stanju i da je komunikativan.

Savić, koji se padobranstvom bavi blizu pet decenija, u izjavi novinarima, nakon što je izašao iz operacione sale, prvo je zahvalio lekarima na brzoj intervenciji.

Bolovi su prestali i dobro se osećam - rekao je Savić, i dodao da je cele protekle noći razmišljao o padu i o tome da je dobro prošao, jer takvi slučajevi obično imaju tragičan ishod.

Na aeromitingu u Jagodini juče su povređena dvojica padobranaca. Savić, član ekipe aerokluba "Jagodina", povređen je zbog otkazivanja glavnog padobrana prilikom skoka sa 1.000 metara. Tako je zadobio prelom kuka.

Padobranac Aleksandar Pavlović (32) iz Beograda zadobio je nagnječenje karlične kičme i prelom slabinskog drugog pršljena.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA