Srbin u Puli spasao sina iz ogromnih talasa, kada ga je more bacilo na stene: Preminuo je nakon što su se lekari borili za njegov život

 
 ≫ 
  • 3

Gotovo pola sata pokušavali su da muškarca vrate u život...

Preminuo je 40-godišnji državljanin Srbije kog su talasi u Gortanovoj uvali u Puli bacili na stene nakon što je skočio u more da spasi sina. Od juče su se lekari borili za njegov život.

Hrvatska ima problem sa turistima: Lokalnom stanovništvu smetaju bahati Englezi

Muškarac se juče oko 12.20 sati umalo utopio u uzburkanom moru, nošen jakim talasima koji su ga bacali na stene, prenela je regionalna TV N1 pisanje Glasa Istre.

Dvojica pulskih spasilaca uskočila su u more i izvukli ga, ali je on bio bez svesti i nije mu se mogao osetiti puls.

Na sreću, na plaži su se našle i dve lekarke, a brzo je došla ekipa hitne pomoći i započela s reanimacijom. Gotovo pola sata pokušavali su da muškarca vrate u život i konačno i uspeli. Potom je prevezen u bolnicu.

Kako prenosi Glas Istre, 40-godišnjak je u moru završio želeći da spasi 12-godišnjeg sina kojeg je, dok je fotografisao sa stene, u more povukao talas. Otac je odmah skočio za njim pa su zajedno počeli da plivaju prema obali kroz velike talase.

Sin je bolje prošao od oca, s nekoliko ogrebotina, ali je bio u velikom šoku pa je i on prevezen u bolnicu, piše Glas Istre.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosovka

    30. jun 2017 | 14:14

    Bog vam pomogao

  • Plus-minus

    30. jun 2017 | 15:01

    Jako je jugo i stvara velike valove koji udaraju od stijene , jednostavno izbace tijelo bez mogućnosti kontrole. Jedna cura se utopila u Dubrovniku , nažalost i ovaj slučaj sa ocem , neka je dragi Bog na pomoći i da preživi.

  • Uroš d'dorf

    2. jul 2017 | 12:37

    Šteta i saučešće.pohvale za ukazanu pomoć.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA