Glumci iz SAD prete bojkotom kompanija zbog Trampa: Sporna je predstava koja prikazuje ubistvo rimskog cara kao američkog predsednika!

 
 ≫ 
  • 1

Još nije jasno zbog čega su dve kompanije odbacile sponzorstvo

Američki glumci i ostali umetnici zapretili su danas da će bojkotovati avio kompaniju Delta erlajns i Banku Amerike jer su povukle sponzorstvo predstave "Julije Cezar" Vilijema Šekspira koja prikazuje ubistvo rimskog cara kao američkog predsednika Donalda Trampa.

Dve reči bile su dovoljne da Tramp voditelju da otkaz: CNN poklekao i raskinuo ugovor sa tv zvezdom

Kompanije su prekinule sponzorstvo produkcije neprofitnog Javnog teatra iz Njujorka u nedelju, nekoliko sati nakon što se sin američkog predsednika Donald junior upitao na svom Tviter nalogu "da li je ta predstava umetnost ili politički govor", prenosi Rojters.

Pisac Džojs Kerol Outs napisala je na Tviteru da bi volela da vidi predstavu "u oduševljenom prkosu neznatnih takozvanih kritičara", dok je glumac Ron Perlman, osudio postupak dva bivša sponzora predstave.

Još nije jasno zbog čega su dve kompanije odbacile sponzorstvo, dve nedelje nakon premijere predstave, a predstavnici kompanije nisu bili dostupni za komentar.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brcko-west-serbia

    13. jun 2017 | 07:53

    I posle kazu da niko ne utice u posao predsenika....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA