Komunalni policajci pretučeni u Novom Sadu

 
  • 3

Vlasnik lokala "Četiri dame" devojku udario stolicom u glavu, a kada je njen kolega prišao da je brani, skočili su i ostali gosti lokala i počeli da ih tuku

U noći između petka i subote, u lokalu "Četiri dame" na Štrandu u Novom Sadu napadnuta je patrola komunalnih policajaca dok su upozoravali vlasnika da prekine s muzikom.

Policajci, 26-godišnja Lena L. i njen deset godina stariji kolega Lazar D. su primljeni u Urgentni centar, a nakon što su im konstatovane lake telesne povrede, pušteni su na kućno lečenje.

Pomenute večeri svirala je grupa "Daire", a koncert je trebalo da se završi u 23 sata. Redari su 15 minuta nakon tog roka došli da upozore vlasnika da prekine koncert, ali ih je on izvređao.

Potom je došla komunalna policija, ali je koncert nastavljen čim su policajci otišli. Komunalni policajci su se ponovo vratili i tada je došlo do fizičkog obračuna. Najpre je vlasnik lokala devojku udario stolicom u glavu, a kada je njen kolega prišao da je brani, skočili su i ostali gosti lokala i počeli da ih tuku.

Ubrzo je stiglo još komunalnih policajaca, kao i interventna policija, ali je vlasnik pobegao. Za njim je raspisana potera.

(I. M./ Izvor: Radio 021)

Video: Kako Beograđani nazivaju ovaj park: Neki se stide da izgovore ime!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA