Udarne vesti u poslednjih 24 sata

 
  • 0

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće:

Sam čin polaganja zakletve razlikuje se od zemlje do zemlje, ali i od želja samih predsednika. Običaji u Srbiji tek se ustaljuju budući da je Aleksandar Vučić tek treći predsednik od osamostaljenja 2006. godine, posle Borisa Tadića i Tomislava Nikolića.

Međutim, pojedini delovi jučerašnje ceremonije imali su dosta sličnosti sa inauguracijom 45. predsednika SAD Donalda Trampa. Opširnije čitajte OVDE.

Kristina Kaplanović (19) iz Nove Varoši, devojka koja je podlegla povredama koje je dobila u oružanoj pljački na NIS-ovoj pumpi kada ju je u glavu upucao zasad nepoznati razbojnik, ispraćena je danas na večni počinak.

Snimak “užičke anakonde” je obišao Srbiju i naterao ljude da se uključe u prepoznavanje iste. Dok je većina ubeđena da je to smuk i da je potpuno bezopasan bez obzira na to što izgleda apsolutno suprotno, ima i ljudi koji misle da smuk može da “udara repom i da često napada dojilje”.

Pitali smo stručnjaka šta je zapravo istina. Opširnije čitajte OVDE.

Više osoba uhapšeno je danas oko 17 sati u restoranu Durmitor na Novom Beogradu. Svi su pripadnici zloglasnog Škaljarskog klana.

Pre nego što će postati pilot Ratnog vazduhoplovstva i Protivvazduhoplovne odbrane JNA, Sarajlija Suad Hamzić poslat je 1977. godine u Veliku Britaniju na najprestižniji koledž NATO pakta – RAF Staf Koledž.

Tamo je bio u grupi sa oficirama kojima je 1978. na časovima naređeno da vežbaju napad na Jugoslaviju. Taj napad, po istim instrukcijama, desio se 21 godinu kasnije, kada je Srbija bombardovana.

Otkriveni motivi pokušaja atentata na makedonskog ministra - deda je pucao na Todorova da bi se osvetio za smrt unuke! Celu vest pročitajte OVDE.

Nakon dueta sa Acom Lukasom i Tropiko bendom, Ceca Ražnatović glas će ukrstiti sa jednim od najboljih pevača na ovim prostorima!

Karleuša otišla kod muža u Istanbul, Tošić je sačekao sa poklonom od 25.000 EVRA! Opširnije čitajte OVDE.

Fudbalski klub Partizan pobednički je završio takmičarsku sezonu 2016/2017, ali je finansijska stabilizacije ono zbog čega je potrebno uložiti još mnogo napora. Celu vest pročitajte OVDE.

Najpotresnija scena na Rolan Garosu - Almagro je pao u suzama, Del Potro mu je prišao i ceo stadion je buknuo od emocija.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA