SRPSKI SPAJDERMEN: Skočio sa trećeg sprata, pucao na inspektore, jednog ujeo za ruku!

 
  • 1

Danijel Milojković (22) osumnjičeni za krađu vozila napao je policajce prilikom pokušaja njegovog hapšenja kada je jednog pripadnika MUP-a ranio, a drugog ujeo

U Ljermontovoj 7 na Konjarniku, tokom hapšenja Danijela Milojkovića (22) osumnjičenog za krađu vozila, povređena su dva policajca.

Dvadesetdvogodišnji Danijel Milojković je pucao na inspektore – jednog je ranio u šaku, a drugog ujeo za ruku i otkinuo mu deo mesa.

Povređene policajce ekipe Hitne pomoći prevezle su u Urgentni centar.

Milojković je bežeći od policije iskočio kroz prozor sa trećeg sprata, a kada su ga sustigli jednom pripadniku MUP-a oteo je pištolj i ranio ga u levu ruku, dok je drugog policajca ujeo i otkinuo mu komad mesa sa ruke.

Ranjeni policajac prevezen je u Urgentni centar, gde su lekari konstatovali da mu je metak polomio kažiprst i povredio srednji prst leve ruke, a ukazana je i pomoć njegovom izujedanom kolegi.

Lekarska pomoć je ukazana i uhapšenom Milojkoviću koji se ugruvao prilikom iskakanja sa trećeg sprata.

"Srpski Spajdermen" kako su Milojkovića nazvali očevidci hapšenja u svom krivičnom dosijeu ima oko 25 krivičnih prijava i uglavnom sve su zbog imovinskih delikata.

Danijela Milojkovića su uhapsili inspektori drugog odeljenja kriminalističke policije u saradnji sa Interventnom jedinicom patrolama sa Voždovca.

Protiv Milojkovića biće podneta krivična prijava zbog ranjavanja policajaca, a krivično će odgovarati i njegova devojka zbog ometanja službenih lica prilikom hapšenja.

(E. T.)

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    19. jul 2012 | 19:40

    da li ovi mladi ljudi imaju gram mozga :( vade pishtolje i pucaju brze nego na divljem zapadu i da li uopshte razmisle pre nego shto zataknu pishtolj za pojas,da ce mozda potegnuti oruzje i da ce pucati u nekoga a tada ni nihov zivot ne vredi vishe pishljiva boba...zalosno ali ovoga treba osuditi na 150 godina za primer ostalima..mada neverujem da ce mu bubrezi raditi duze od par godina posle danashnjeg dana ali za takve sila i treba ...samo treba staviti javno da i ostali znaju shta im je za ocekivati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA