Domaćini uzgajali marihuanu u porodičnom domaćinstvu: Valjevska policija našla 29 zasađenih biljaka trave

 
 ≫ 
  • 14

Pritvor do 30 dana određen je za M. V. i F. A., dok će osumnjičeni V. P. biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Valjevu

Policija u Valjevu zaplenila je oko 760 grama zelene biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i uhapsili tri osobe - M. V. (21) , F. A. (21) i V. P. (40) iz tog grada, saopšteno je danas iz MUP-a.

REKORDNA ZAPLENA U NOVOM SADU: Oduzeto 5 kilograma droge, oružje i municija, uhapšeno troje (VIDEO) (FOTO)

Policija je, u dve odvojene akcije, prilikom pretresa stana osumnjičenih M. V. i F. A., pronašla oko 30 grama marihuane, spakovane u više plastičnih kesica, a, u drugoj akciji, u sklopu porodičnog domaćinstva V. P, pronašla je 29 zasađenih biljaka marihuane, ukupne težine 549 grama, opremu i sredstva za uzgajanje.

Takođe, prilikom pretresa kuće i vozila osumnjičenog V. P, pronađeno je još šest biljaka marihuane, težine oko 167 grama, kao i 13 plastičnih kesica marihuane, ukupne težine oko 13 grama.

Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio je pritvor u trajanju do 30 dana M. V. i F. A., dok će osumnjičeni V. P. u zakonskom roku biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mix

    27. maj 2017 | 19:28

    Bravo za organe reda. Bravo, čime se oni diče. Ostavite ljude na miru i ne pravite od muve dinosaurusa. To je samo obična biljka. Idite na Kosovo pa uradite nešto pametno i zaštitite te jadne ljude kojima Šiptari uništavaju domaćinstva... Gadi mi se da čitam vesti ovoga tipa. I tim momcima će naplatiti paprene kazne osuditi ih da su narko dileri a šljam pljačka ovo napaćeno srpsko društvo u milijardama a mi pričamo o 13g vutre. Strašno. Idite do Holandije pa se posle zapitajte zašto je toliko moćna a gaji paradajz, cveće i marihuanu. Naučite nešto pametno a ne da se iživljavate ovde i glumite šerife. Bedo...

  • Goran Maximovic

    27. maj 2017 | 19:47

    Haha! Našli 29 biljaka trave ??!! Prosto neverovatno! A da malko svratite u Veliki Trnovac? Tamo bi našli 29 i više HEKTARA!!!

  • Dejan

    27. maj 2017 | 19:25

    Domacin,kakva je godina jedino to moze da uspe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA