Celo Užice čeka da pojede najbolju komplet lepinju: Otkrili su nam njen tajni recept, ali i da imaju upražnjeno radno mesto! (FOTO)

Komentari

  • devla

    8. februar 2021 | 18:55

    Као рођени Ужичанин никада нисам појео лепињу код Шуљаге. Јео сам на другим местима. Када сам пре неколико година први пут ушао код Шуљаге био сам згранут услугом.Јесте била гужва и пуно Београђана али да ми сипа претоп преко запечене лепиње која није после печења избушена....без речи. Можда данашње муштерије воле лепиње са укусом претопа али ја не, Зато их једем код Луке на Ракијској пијаци, Такође стара пекара у којој сада ради четврта генерација породице.

  • Dend

    18. maj 2017 | 09:53

    To ste iskopirali od Beograda, odnosno iz pekare sa pocetka skadarske ! Doduse oni to vec duze, duze vremena ne rade !

  • Sale

    17. maj 2017 | 13:19

    Koliko to kosta

  • livia

    17. maj 2017 | 12:35

    Prija k'o greh!

  • Coa

    17. maj 2017 | 12:20

    Kad god svratim u Užice, obavezno pojedem komplet lepinju. Stvarno ide uz jogurt. Pravim i sam kući kad nabavim pretop. Ostali sastojci nisu problem nabaviti u Nišu.

  • Dragan

    17. maj 2017 | 12:07

    Poznate i van uzica.prvaliga.

  • Kolle

    17. maj 2017 | 11:49

    Oooo...i tata bi sine. :)

  • srbin iz srbije

    17. maj 2017 | 11:30

    Nema bolje od ovoga!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA