Као рођени Ужичанин никада нисам појео лепињу код Шуљаге. Јео сам на другим местима. Када сам пре неколико година први пут ушао код Шуљаге био сам згранут услугом.Јесте била гужва и пуно Београђана али да ми сипа претоп преко запечене лепиње која није после печења избушена....без речи. Можда данашње муштерије воле лепиње са укусом претопа али ја не, Зато их једем код Луке на Ракијској пијаци, Такође стара пекара у којој сада ради четврта генерација породице.
Kad god svratim u Užice, obavezno pojedem komplet lepinju. Stvarno ide uz jogurt. Pravim i sam kući kad nabavim pretop. Ostali sastojci nisu problem nabaviti u Nišu.
devla
Као рођени Ужичанин никада нисам појео лепињу код Шуљаге. Јео сам на другим местима. Када сам пре неколико година први пут ушао код Шуљаге био сам згранут услугом.Јесте била гужва и пуно Београђана али да ми сипа претоп преко запечене лепиње која није после печења избушена....без речи. Можда данашње муштерије воле лепиње са укусом претопа али ја не, Зато их једем код Луке на Ракијској пијаци, Такође стара пекара у којој сада ради четврта генерација породице.
Podelite komentar
Dend
To ste iskopirali od Beograda, odnosno iz pekare sa pocetka skadarske ! Doduse oni to vec duze, duze vremena ne rade !
Podelite komentar
Cvele
@Dend
Kako da ne,...
Podelite komentar
Sale
Koliko to kosta
Podelite komentar
livia
Prija k'o greh!
Podelite komentar
Coa
Kad god svratim u Užice, obavezno pojedem komplet lepinju. Stvarno ide uz jogurt. Pravim i sam kući kad nabavim pretop. Ostali sastojci nisu problem nabaviti u Nišu.
Podelite komentar
Dragan
Poznate i van uzica.prvaliga.
Podelite komentar
Kolle
Oooo...i tata bi sine. :)
Podelite komentar
srbin iz srbije
Nema bolje od ovoga!!
Podelite komentar