Celo Užice čeka da pojede najbolju komplet lepinju: Otkrili su nam njen tajni recept, ali i da imaju upražnjeno radno mesto! (FOTO)
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
devla
Као рођени Ужичанин никада нисам појео лепињу код Шуљаге. Јео сам на другим местима. Када сам пре неколико година први пут ушао код Шуљаге био сам згранут услугом.Јесте била гужва и пуно Београђана али да ми сипа претоп преко запечене лепиње која није после печења избушена....без речи. Можда данашње муштерије воле лепиње са укусом претопа али ја не, Зато их једем код Луке на Ракијској пијаци, Такође стара пекара у којој сада ради четврта генерација породице.
Dend
To ste iskopirali od Beograda, odnosno iz pekare sa pocetka skadarske ! Doduse oni to vec duze, duze vremena ne rade !
Sale
Koliko to kosta