Detalji nesreće u Studentskom domu u Novom Sadu: Žurka se otela kontroli

 
  • 0

Portir ih je dva puta opomenuo, ali se nisu smirili

V. Ž. (24) teško je povređen kada je pao sa terase Studentskog doma Slobodan Bajić. Nezgoda se dogodila rano jutros, nešto pre tri sata, a sve se dogodilo dok je trajala žurka, koja nije bila prijavljena. Portir ih je dva puta opomenuo, ali se nisu smirili.

Mladić pao sa prozora Studentskog doma: Teško je povređen, hitno prevezen u Urgentni centar!

Po rečima Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, 24-godišnji mladić je sa teškim telesnim povredama, ali u svesnom stanju, prevezen u Urgentni centar. U Kliničkom centru Vojvodine za "021.rs" kažu da je pacijent na poluintenzivnoj nezi i pod nadzorom lekara.

Pomoćnik direktora Službe za smeštaj Studentskog centra Novi Sad, Steva Lazarević, kaže da je policija obavila uviđaj, dežurni portir je dao izjavu, ali još uvek nije razjašnjeno kako je do incidenta tačno došlo.

- Petnaest godina sam u ovom poslu i ovako nešto mi se još nije dogodilo. Pokušavamo da se među studentima raspitamo šta se tačno dogodilo, ali svi nešto ćute. Policija je bila tu, obavila uviđaj, ali nismo dobili nikakve informacije od njih. Naš portir je dao izjavu, u knjizi dežurstva se navodi da ih je dva puta opominjao - navodi Lazarević.

Foto-ilustracija: Telegraf Foto-ilustracija: Telegraf

Studentski dom "Slobodan Bajić" ima 758 stanara, a po rečima pomoćnika direktora Službe za smeštaj, teško je iskontrolisati svakog pojedinca šta ima kod sebe.

- Žurke se organizuju, a komplikovano je utvrditi ko je i šta uneo u dom. Najlakše je u tašnici uneti flašu vinjaka ili slično. Kada bismo zagledali kod svakoga šta ima kod sebe, naravno da bi se studenti pobunili da im narušavamo privatnosti, tako da se nalazimo u nezgodnoj situaciji - zaključuje pomoćnik direktora Službe za smeštaj.

Mladić je zadobio opekotine šaka i podlaktica.

- Zbrinut je na licu mesta od strane naše lekarske ekipe i prevezen u Urgentni centar na dalju dijagnostiku - rekla je doktorka Bursać.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/021.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA