Žrtva i dželat iz Apatina ispraćeni na večni počinak: 12 godina trpela torturu, pa stradala jer je ćutala!

 
  • 0

Miru je više stotina prijatelja i rodbine ispratilo uz pesmu " Jedan dan života", a iza njegovog kovčega jecala je ćerka Jelena

Mira Radumilo (54) koju je nevenčani suprug Mile Obradović (67) iskasapio nožem, a potom sebi naneo teške povrede od kojih je preminuo, sahranjeni su juče odvojeno na gradskom groblju u Apatinu.

Detalji masakra u Apatinu: Zatekli ubicu kako se bode nožem dok leži u lokvi krvi pored mrtve Mire (FOTO)

Jeza u Apatinu: Izmasakrirao suprugu pa presudio sebi istim nožem, cela kuća bila u krvi

Miru je više stotina prijatelja i rodbine ispratilo uz pesmu " Jedan dan života", a iza njegovog kovčega ćerka Jelena je jecala, sva pod stresom od nemilog događaja.

- Kako je na tako brutalan način mogao da joj oduzme majku? Ostalo je dvoje unučadi bez bake. Morao je da misli na decu - komentarisali su okupljeni.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Mira je napustila supruga zbog fizičkog maltretiranja i zlostavljanja. Iako su se razišli pre 12 godina, Mile nikada nije prestao da je progoni i da joj preti.

Podsećanja radi, njeno telo bilo je izmasakrirano ubodima, najviše u predelu srca i stomaka, dok je Mile navodno prvo probao da se obesi, ali kada mu nije uspelo nožem je izbo sebe po srcu i vratu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Uništena granata iz Prvog svetskog rata u Deliblatskoj peščari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA