Potresna fotografija: Monstrumi zatvorili štene u plastičnu kesu, deca pokušala da ga ožive, ali uzalud! (FOTO)

 
  • 22

- Pa ovo je prevazišlo sve granice normalnog, ljudskog - napisla je predsednica udruženja za zaštitu životinja iz Vranja

Na Fejsbuk stranici udruženja za zaštitu životinja iz Vranja "Borba za život", objavljena je potresna fotografija šteneta koje je uginulo pošto ga je neko zavezao u kesu.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Ovo je najjezivija fotografija u Srbiji: Štene se smrzlo u snegu

Predsednica udruženja Tanja Lakićević napiasla je da su mališani izvukli kucu, kupili mu hleb i mleko i pokušali da ga vrate u život.

- Bez vazduha u zavezanoj kesi, štene nije imalo nikakve šanse da preživi. Kada su odvezali najlonsku kesu, psić je jedva disao i nije mogao da stoji. Štene je ubrzo uginulo. Slučaj je prijavljen policiji, koja treba da otkrije i privede pravdi osobe koje su ubile malog psa.

- Opet horor u Gornjoj čaršiji u Vranju! Nekim ljudima stvarno treba zabraniti da imaju bilo kakav kontakt sa bilo kojom zivotinjom, jer ovo stvarno više nema smisla, ovo je stvarno dokaz da smo mi ljudi stvarno đubrad. Pa ovo je prevazišlo sve granice normalnog, ljudskog, ne znam šta više da kažem, verovatno ću skroz da poludim pošto više nemam ni reči za sve ovo što se dešava životinjama - navodi se na stranici "Borba za život - Vranje" pored uznemirujuće fotografije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA