Venecija nikad rigoroznija: Zabranila brzu hranu, spasile se samo sladoledžije!
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Pcela
A jel te koja su to vasa Srpska jela da nisu sarme musaka i i paprikas hahhaha sarma je Turska Musaka Grcka a Paprikas Madjarski e sada razmislite koji je vas jelovnik hahahah
Julija Nishab
Ludi nazalost kupuju i jedu ono sto mogu da priuste. Kada bi se domaca hrana prodavala po razumnoj ceni ne bi imala problem sa konkurencijom.
Zorica
To i Srbija treba da uradi. Svuda po po gradu samo ćevapi, pljeskavice i pice, a ništa od toga nije naše jelo.