UPUTSTVO ZA PRAVLJENJE NAJBOLJEG PRVOMAJSKOG ROŠTILJA: Kako da tačno izračunate koliko vam mesa treba (FOTO)

Komentari

  • Vojvosadjanka

    27. april 2024 | 20:20

    Lepo reče čovek da je bitno da ne zafali piva!Za meso ćemo lako:)

  • Goran

    30. april 2017 | 15:57

    Ne kaže se mesnica, nego mesara!!!

    • 1. maj 2017 | 00:46

      analogija

      @Goran

      Slažem se za mesa moru. Ali može li se isti princip primeniti i na ribarnicu ...kako bi zvučalo ribara.

  • Mika

    30. april 2017 | 14:33

    Ako odete na dva sata na izlet i ako zurite da se vratite i pri tom ste svi kolima pa ne smete da pijete, može da vam završi 300 grama... Ako odete na ceo dan, opušteno, možete da popijete, jede se u nekoliko navrata i ako je društvo pola muško, pola žensko... ne polazite bez 600 grama po osobi, a ako je muška ekipa i ceo dan na raspolaganju, 1kg po čoveku, obavezno... provereno više desetina puta.. jer kad se izgladni od pića, a sve se pojelo... maže se majonez na hleb!

  • Јасмина

    30. april 2017 | 12:29

    Лако је рачунати кад се има пара,а од вишка глава не боли....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA