UPUTSTVO ZA PRAVLJENJE NAJBOLJEG PRVOMAJSKOG ROŠTILJA: Kako da tačno izračunate koliko vam mesa treba (FOTO)
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Vojvosadjanka
Lepo reče čovek da je bitno da ne zafali piva!Za meso ćemo lako:)
Goran
Ne kaže se mesnica, nego mesara!!!
Mika
Ako odete na dva sata na izlet i ako zurite da se vratite i pri tom ste svi kolima pa ne smete da pijete, može da vam završi 300 grama... Ako odete na ceo dan, opušteno, možete da popijete, jede se u nekoliko navrata i ako je društvo pola muško, pola žensko... ne polazite bez 600 grama po osobi, a ako je muška ekipa i ceo dan na raspolaganju, 1kg po čoveku, obavezno... provereno više desetina puta.. jer kad se izgladni od pića, a sve se pojelo... maže se majonez na hleb!