Nestala devojčica (13) iz Sarajeva: Za sobom ostavila oproštajno pismo

 
  • 0

Amila Rovčanin zadnji put je viđena juče u maskirnim pantalonama i beloj krznenoj dukserici kod Osnovne škole Skender Kulenović na Dobrinji

Porodica traga za trinaestogodišnjom devojčicom Amilom Rovčanin koja je juče nestala iz sarajevskog naselja Dobrinja, a iza sebe je ostavila oproštajno pismo.

4 koraka bliže razrešenju misterije nestanka male Medlin? Pojavio se tajni svedok i odgovor roditelja na pitanje da li su je ubili (VIDEO)

Na društvenim mrežama pokrenut je apel kojim se građani mole da se jave policiji ili porodici ukoliko su videli Amilu Rovčanin, a tačnost ove informacije potvrdila je sestra nestale devojčice.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo potvrđeno je da je nestanak devojčice prijavljen policiji juče u 15:50 sati, piše Klix.ba.

Amila Rovčanin zadnji put je viđena juče u maskirnim pantalonama i beloj krznenoj dukserici kod Osnovne škole Skender Kulenović na Dobrinji.

Porodica moli da ukoliko je neko prepozna ili ima informaciju o njenom nestanku da to prijavi policiji ili na broj telefona 062/370-208.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA