ZATVOR JE SUPER! Beogradski tinejdžer (18) se radovao što je uhapšen! (FOTO)

 
  • 74

- To, odlično, to sam i hteo, kroz smeh je rekao Saša Žildžić (18), uhapšen zbog više razbojništava, policajcu koji mu je rekao da ga čeka duga robija

Jedva punoletni Saša Žildžić iz Borče želi da bude kriminalac!

Ovaj momak uhapšen je juče zbog sumnje da je za samo pet dana počinio nekoliko razbojništava i jednoj apotekarki naneo teške telesne povrede. Međutim, naši reporteri, koji su prisustvovali ovom hapšenju, videli su pomalo bizarnu scenu. Mladi Saša neprestano se smejao, a potom izjavio da hoće da se bavi kriminalom!

Na opasku inspektora da mu zbog razbojništva sledi višegodišnje robija, jedva punoletni prestupnik još više je "zabezeknuo" policajce.

- To, odlično, to sam i hteo - kroz smeh je rekao Žildzić.

Inače, Žildžić je kao maloletnik hapšen zbog razbojništva i droge. Njegov saučesnik u poslednjoj seriji pljački još uvek je u bekstvu.

(E. T.)

Video: Srpski spasioci krenuli u pomoć u BiH

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    6. jul 2012 | 15:50

    sta reci, osim da je klinac retard..

  • SickBoy

    6. jul 2012 | 19:04

    Nadam se da ce se radovati i kad ga naguze u cuzi!

  • Bo

    6. jul 2012 | 17:00

    Mnogi nabedjeni klinci su pricali slicnu stvar, neki bi se vec rasplakali i pukli psihicki u pritvoru 29. novembra, a ako bi to izdrzali CZ bi ih definitivno slomio, kao sto je slomio i mnoge okorelije kriminalce sa poduzim stazom u raznim zatvorima. Tako da decice draga, pamet u glavu, knjigu u sake, a uvece sa devojkom ili na trening ili jos bolje i jedno i drugo. Manite se nozeva, pistolja, pljacki, prebijanja drugih dok ste u grupici i ostalih stvari koje prilice samo ljudskom olosu i dnu dna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA