Nestašica prasića pred Uskrs: Za samo dva dana svinjetina poskupela za 15 dinara!
Obori u Srbiji ostali su prazni, praseta nema ni na vidiku, pa će uskršnja trpeza verovatno ostati bez pečenja
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Н. С
Како држава брине о сточарима, ми ћемо ускоро прасе видети само на сликама као праисторијску животињу. Катастрофа и срамота. Брига је само да сељак случајно нешто. НЕ ЗАРАДИ, а робује свему што производи.
stvarno?
a shto kukaju neki? pa nije skupo. 117-119 dana ga svinja nosi pa 3-5 nedelja prase sisa. pa jedno mesec dana se hrani da bi naraslo 15-20 kila. znachi proces od 6 meseci. a seljak mora minimum 2-3 puta dnevno u obore. i naravno seljak smrdi na obore.kome je skupo neka ih pravi sam ili neka proizvede. josh ce "godpoda neradnici " gloginje da jedu. a usput...... pa ne mora da se jede prasetina. przite jaja i mazite pashtetu.
Ivan
Kojie smo mi lopurde daj bre sve nneka poskupi u pecenjarama1 kg praseceg pecenja bio 800 sada 1200 din pa to je 50% poskupljjenje,iznesu svaka go.