Nestašica prasića pred Uskrs: Za samo dva dana svinjetina poskupela za 15 dinara!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zoki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Н. С

    14. april 2017 | 12:28

    Како држава брине о сточарима, ми ћемо ускоро прасе видети само на сликама као праисторијску животињу. Катастрофа и срамота. Брига је само да сељак случајно нешто. НЕ ЗАРАДИ, а робује свему што производи.

  • stvarno?

    13. april 2017 | 21:33

    a shto kukaju neki? pa nije skupo. 117-119 dana ga svinja nosi pa 3-5 nedelja prase sisa. pa jedno mesec dana se hrani da bi naraslo 15-20 kila. znachi proces od 6 meseci. a seljak mora minimum 2-3 puta dnevno u obore. i naravno seljak smrdi na obore.kome je skupo neka ih pravi sam ili neka proizvede. josh ce "godpoda neradnici " gloginje da jedu. a usput...... pa ne mora da se jede prasetina. przite jaja i mazite pashtetu.

  • Ivan

    12. april 2017 | 14:14

    Kojie smo mi lopurde daj bre sve nneka poskupi u pecenjarama1 kg praseceg pecenja bio 800 sada 1200 din pa to je 50% poskupljjenje,iznesu svaka go.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA