Suđenje za ubistvo Nikole Bojovića: Majka Miloša Vojinovića neutešna - sin mi je postao ubica!

 
 ≫ 
  • 1

Dodala je i da dalje prima pretnje, kao i da su se njen sin i Delibašić intenzivno družili, ali da je rešila sve da ispriča jer je majka i saoseća sa porodicom Vidaković

Smilja Šćepanović, majka Miloša Vojinovića koji je priznao da je ubio Miloša Vidakovića u Budvi i ispričao ulogu okrivljenih u ubistvu Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, izjavila je danas u Specijalnom sudu u Beogradu da joj je sin postao ubica zbog okrivljenog Miloša Delibašića.

Reči koje su naježile sve u sudnici u Beogradu: Dovedite mi brata dok je još živ, jer se ovih dana ubijaju i advokati i svi ostali!

Ubistvo Šaranovića uzdrmalo kriminalne redove: Delibašić bacao sve oko sebe u zatvoru kada je čuo šta se desilo!

- Neka Šaranoviću Bog dušu prosti, ali deca su uvučena u veliki kriminal. Ja sam u strahu od Miloša Delibašića, bila sam i od Slobodana Šaranovića. Ako mi se nešto desi, meni ili mojoj porodici, da znate da je to Delibašić - rekla je Vojinovićeva majka, misleći na Slobodana Šaranovića, koji je nedavno ubijen u Budvi.

Dodala je i da dalje prima pretnje, kao i da su se njen sin i Delibašić intenzivno družili, ali da je rešila sve da ispriča jer je majka i saoseća sa porodicom Vidaković.

Foto-ilustracija: Wikipedia/Niels Noordhoek, Alo Foto-ilustracija: Wikipedia/Niels Noordhoek, Alo

- Nisam znala šta spremaju, verujem u ovu državu, mesto im je u zatvoru . Moj sin nije cvećka, to sam znala, ali zbog druženja sa Delibašićem, postao je ubica - rekla je ona.

Šćepanovićeva je navela da joj je sin, nije cvećka ali da ga je u kriminal uvukao Delibašić zbog kojeg je postao ubica, napominjući da je Delibašić uvek uspevao da se izvuče iz svega, pa tako i za pljačku zlatare "Izrael Dajmond" u centru Beograda za koju je pravosnažno oslobođen.

Ona je tvrdila da se Delibašić "izvukao za pljačku" preko svojih stričeva, Branislava i Slobodana Šaranovića, koji su obojica ubijeni.

Istakla je i da kao majka saoseća sa porodicom Vidaković i da je ona rekla sinu prizna da ga je ubio i da odsluži svoje.

Foto: e-stock.us/Petar Jovanović Foto: e-stock.us/Petar Jovanović

Slobodan Šaranović, kome se sudilo u odsustvu, ubijen je početkom marta ispred svoje kuće u Budvi. Prema Šaranoviću će biti odustavljen postupak koji se vodio zbog optužbi da je zajedno sa svojim sestrićem Delibašićem 2013. godine organizovao kriminalnu grupu sa ciljem prevlasti u kriminalnoj sredini i radi osvete Luki Bojoviću za ubistvo brata Branislava Šaranovića.

Ratku Koljenšiću iz Crne Gore sudi se u odsustvu jer je nedostupan pravosudnim organima Srbije, kao i Slaviši Novakoviću koji je u bekstvu, pa su na optužničkoj klupi samo Delibašić, Vojinović, Goran Bojanić i Saša Cvetanović. Delibašić je uhapšen u julu 2013. godine u Crnoj Gori, a izručen je Srbiji u martu naredne godine, zbog teškog razbojništva u zlatari Izrael dajmond centar. On je zatim pravnosnažno oslobođen tih optužbi, ali je u junu 2014. optužen za zločinačko udruživanje i za podstrekavanje na ubistvo Vidakovića.

Cvetanović zvani Pit bul, se tereti kao neposredni izvršilac ubistva Bojovića, a Goran Bojanić je optužen samo kao član grupe.

Luka Bojović, rođeni brat ubijenog Nikole je u španskom zatvoru gde služi kaznu od 18 godina zatvora zbog nedozvoljenog držanja (arsenala) oružja i falsifikovanje isprave.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Važno upozorenje biologa Zoo vrta: Ne prilazite lisicama i ne hranite ih, to je medveđa usluga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Свети светац Светомир

    12. april 2017 | 09:27

    Каква папазјанија!Ко је ко,шта?Покушао да читам и ништа ми није јасно.Ма таманте се...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA