Dronom snimljena zgrada koja se srušila u Poljskoj: Poginulo šestoro, među njima i dvoje dece (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 0

- Urušavanje dva sprata zgrade koje se dogodilo jutros u gradu Svjebođice, možda je izazvala eksplozija gasa, izjavio je ispred vatrogasne stanice grada Vroklav Danijel Mića

Šest osoba je poginulo, među kojima dvoje dece školskog uzrasta, dok su četiri osobe povređene, a jedna se vodi kao nestala nakon što su se jutros urušila dva sprata stambene zgrade na jugozapadu Poljske, saopštile su vlasti te zemlje.

ČULO SE ČUDNO PUCKETANJE I KROV JE POČEO DA SE RUŠI: Publika i igrači "zbrisali" u sekundi, pa niko nije ostao zatrpan u Češkoj (VIDEO)

Veliki broj vatrogasaca sa psima pretražuje ruševine zgrade u gradu Svjebođice, rekao je Danijel Muha, regionalni portparol vatrogasnih službi, dodavši da je urušavanje dva sprata trospratne zgrade možda izazvano eksplozijom gasa, prenosi AP.

Urušila se hala u Grockoj, radniku se bore za život! (FOTO)

- Urušavanje dva sprata zgrade koje se dogodilo jutros u gradu Svjebođice, možda je izazvala eksplozija gasa - izjavio je ispred vatrogasne stanice grada Vroklav Danijel Mića, prenosi AP.

Na mesto nesreće, koje se nalazi 420 kilometara jugozapadno od Varšave, uputila se i premijerka Poljske Beata Šidlo.

Guverner te oblasti Bogdan Kozuhovič rekao je da je ta zgrada, sagrađena u periodu Drugog svetskog rata, nedavno renovirana i da je bila u dobrom tehničkom stanju.

Televizija "TVN 24" prenosila je uživo snimak spasilačkih ekipa koje pretražuju preko kamenih ostataka i slomljenog drveća.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA