Oborila je muža Dušana na pod, udarala ga u glavu i gušila do smrti: Uhapšena žena osumnjičena da je zadavila supruga

 
 ≫ 
  • 2

Reč je o krivičnom delu za koje se može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili posledice

Okružno javno tužilaštvo Banjaluka zatražilo je određivanje pritvora za Banjalučanku Bjelicu Bijelić (66), osumnjičenu da je ubila svog supruga Dušana Bijelića (86), potvrđeno je "Nezavisnim".

Pronađen leš u kući u Banjaluci, uhapšena jedna osoba

Osumnjičena je da je prekjuče ujutru, u kući u kojoj su živeli u Ulici Vida Nježića u Banjaluci, starca oborila na pod, pa ga više puta udarila u glavu, a nakon toga ga stezala rukama u predelu vrata, usled čega je nastupila smrt.

Tužilac je zatražio određivanje pritvora zbog bojazni da bi osumnjičena boravkom na slobodi mogla ometati krivični postupak uticajem na svedoke.

Osim toga, reč je o krivičnom delu za koje se može izreći kazna zatvora od deset godina ili teža, a koje je posebno teško s obzirom na način izvršenja ili posledice.

Takođe, smatra se da bi puštanje na slobodu osumnjičene rezultiralo stvarnom prijetnjom narušavanja javnog reda.

- O predlogu za određivanje mere pritvora odlučiće sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banjaluci - saopštila je Maja Đaković - Vidović, rukovodilac odnosa s javnošću Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eva

    6. april 2017 | 11:23

    To su Bosanke...male debele..ili velike debele...ne mozes pobeci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA