Čovek anđeoskog glasa 10. maja stiže na Kolarac: On je Bosanac u suknji, s gustom bradom (FOTO) (VIDEO)

Ličnost specifična po muško-ženskoj dualnosti iz koje proizlazi posebna dramatičnost i virtuoznost, za svoje akapela interpretacije sevdalinki vezuje emocije i intenzivan doživljaj, a beogradska publika će moći da ga čuje 10. maja na Kolarcu

Komentari

  • Jadranka

    6. april 2017 | 17:59

    Božo Vrećo, Princ sevdaha, anđeoski glas, počastvovana sam što ga mogu slušati u mom gradu. A nositi haljine i biti svoj je čista sloboda i velika hrabrost na brdovitom Balkanu. Istinski umetnik, moj dubok naklon. RESPECT Božo! Dobro došao u Srbiju!

    • 6. april 2017 | 22:33

      Magnetna privlačnost

      @Jadranka

      U potpunosti se slažem s tobom, a ono što ljudi zaboravljaju je da Božo piše savršene pesme. Može napisati sevdalinku da potpuno liči na stare sevdalinke, može da eksperimentiše sa drugim muzičarima i to po pravilu ispadne fenomenalno. A može da izvodi i a capella sevdah što je jako, jako teško. Oni koji gledaju njegovo oblačenje gledaju u zid koji su sami postavili u svojim glavama, oni koji taj zid nemaju ili koji mogu da ga sruše videće prekrasnu osobu - dragu, toplu, punu ljubavi, empatije. Anđela. Ako imate zidove u svojim glavama, dođite na Vrećin koncert, posle prve pesme će biti srušeni, osetićete samo ljubav. Čistu ljubav.

  • Tajna

    6. april 2017 | 13:30

    човек да не носи женске хаљине,јел је то гадост пред Богом.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA