Neverovatna scena posle stravičnog sudara u Makedoniji: Bankina se bukvalno zabila u auto (FOTO)

 
  • 2

Vozač "bmw" izgubio je kontrolu nad volanom, i probio bankinu, koja je proletela kroz ceo automobil. "Zastava" posle nekoliko prevrtanja ostala na krovu

Teška nesreća dogodila se danas posle podne na putu Veles-Gradsko, u Makedoniji, a prizor koji je ostao posle ove saobraćajke, nije viđen nikad ranije.

Petrova ljubav iz studentskih dana pretvorila se u pakao: Žena me je napadala noževima, tukla i maltretirala, jedva sam izvukao živu glavu

U saobraćajki su, kako javlja Telegraf.mk, učestvovala dva vozila - "zastava 101" i "bmw", a do sudara je najverovatnije došlo kada je jedno od vozila pokušalo da pretekne drugo.

Foto: telegraf.mk Foto: telegraf.mk

Tada je vozač "bmw" izgubio kontrolu nad volanom, i probio bankinu, koja je proletela kroy ceo automobil. "Zastava" posle nekoliko prevrtanja ostala na krovu.

Prema rečima očevidaca, jedan od povređenih je u svesnom stanju prebačen u bolnicu, dok ostali putnici imaju ozbiljne povrede.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Telegraf.mk)

Video: Beogradski odred Žandarmerije ispratio kolege koje su godinama čuvali Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gradjanin

    4. april 2017 | 07:08

    Skoro ni je dan vozac BMW nije sav svoj. Svi su bahati...pa i neka im je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA