Škola kaznila decu koja su drugaricu terala da pije tečnost za stoku: Roditelji frapirani odlukom!

 
  • 7

- Smatramo da je izrečena kazna adekvatna, po pravilniku, deluje vaspitno i predstavlja naš odgovor na neprimereno delovanje naših đaka - rekli su u ovoj osnovnoj školi

Kolektiv OŠ "Žikica Jovanović Španac" iz Bele Crkve, izdvojeno odeljenje u Zavlaci, saopštio je da "adekvatnom" smatra kaznu (jedinica iz vladanja) učenicima koji su umalo otrovali devojčicu.

Horor u školi: Našoj ćerki su drugari dali da pije tečnost za stoku, mogla je da umre (FOTO) (VIDEO)

- Smatramo da je izrečena kazna adekvatna, po pravilniku, deluje vaspitno i predstavlja naš odgovor na neprimereno delovanje naših đaka - poručili su u saopštenju nastavnici te škole iz Rađevine, dodajući da su iznenađeni reakcijom članova porodice oštećene učenice, "koji nipodaštavaju izrečene vaspitne mere i u medijima unose zabunu i omalovažavaju naše delovanje i preduzete mere".

Otac devojčice rekao je da su se konsultovali sa veterinarom i da im je on rekao da je dete kojim slučajem popilo i jedan ceo gutljaj da bi najverovatnije doživela jako trovanje.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/novosti)

Video: Kako Beograđani nazivaju ovaj park: Neki se stide da izgovore ime!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljo

    31. mart 2017 | 11:44

    Zasto ih ne posalju u popravni dom a roditelje novcano kazne. To je kao pokusaj ubistva. Kad se jednom negde prelomi i vinovnici budu kaznjeni drugacije ce ostali razmisljati. Njima je to igra a za posledice nije bitno. Samo da naglasim imam tinejdzera kuci kome je isto sve igra

  • Ki0230

    31. mart 2017 | 14:36

    Al' vam je kazna adekvatna,svaka čast.Sigurno će vaspitno delovati.Zabole njih za jedinicu iz vladanja.Po džepu roditelje,pa nek se češu i gde ih ne svrbi.Da su mom detetu to uradili dobili bi po mom pravilniku.

  • Pravda

    31. mart 2017 | 12:16

    Sto stroze ih kazniti a njihove roditelje novcano da vise ne salju u skolu huligane nego decu normalnu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA