Preminula i najbolja drugarica poginulih sestara!

Roditelji nastradalih Slađane (24) i Julijane (20) nalazili su se u Rusiji kada ih je zatekla strašna vest da ih čeka sahrana ćerki umesto svadbe koju su Slađa i njen verenik, takođe povređen u udesu, zakazali za septembar. Treća žrtva ove tragedije, njihova drugarica Nina Petrović (21), preminula je u užičkoj bolnici

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika lori
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ПТЈ

    20. jul 2012 | 16:40

    Страшно, каквих коментара има,а још горе је што свако свашта пише и ако не зна шта се заправо догодило. Ауто је одмах послат на вештачење, девојке су биле на обдукцији све је одрађено што је било потребно. Тако да сви налази имају у службеним белешкама, али се не смеју износити у јавност, могу прочитати само службена лица. И зато немојте писати о нечему што не знате и што сами мислите да је истина. Размислите мало свако може да се нађе у оваквој ситуацији?!

  • Idioti

    10. jul 2012 | 23:19

    STRASNO JA NE MOGU DA VERUJEM KOJI STE VI KRETENI!!! DEVOJKE SU NASTRADALE A VI TAKO PISETE... KAKO VAS NIJE SRAMOTA... VAS NIKO ZALITI NECE! OLOSI JEDNI MALOUMNI.. KOLIKO MLADIH GINU TO JE TUGA I ZALOST.. ZNATE LI VI KOLIKO NJIH POGINE ZATO STO NEKO DRUGI NALETI PIJAN NA NJIH! TOLIKO ZIVOTA JE IZGUBLJENO NE DUZNO! STA TI ZNAS KAKO SU ONE NASTRADALE.. NIGDE NIJE PISALO DA SU BILE PIJANE! AKO SI VIDEO PUT GDE SU POGINULE IMA STRELICA ZA LEVO I PRAVO A TU JE KRIVINA MOZDA JE NEKO NALETEO I JULIJANA JE IZGUBILA KONTROLU NAD VOZILOM.. TO VISE NIJE NI BITNO... SRAMI SE SKOTE TAKVE KAO TI NI MAJKA RODJENA NE MOZE DA VOLI.. NEKA VAM JE LAKA ZEMLJA POCIVAJTE U MIRU ANDJELI.. &lt;3

  • Ana

    03. jul 2012 | 16:42

    One su bile dve prelepe i dobre sestre...Mnogo su se volele...zato su i umrle u razmaku od jedan sat...Ja sam iz Pozege...I poznavala sam sestre Mihajlovic...Sinoc se dogodilo nesto cudno...NEstalo je struje i u razmaku od 5,10 minuta tri puta je struja stigla pa prestala u vidu munje(blica) .Cak sam poverovala da je to neko cudo Bozje...Bog je na nebo dobio 3 prelepa andjela... :'(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA