Preminula i najbolja drugarica poginulih sestara!

 
  • 98

Roditelji nastradalih Slađane (24) i Julijane (20) nalazili su se u Rusiji kada ih je zatekla strašna vest da ih čeka sahrana ćerki umesto svadbe koju su Slađa i njen verenik, takođe povređen u udesu, zakazali za septembar. Treća žrtva ove tragedije, njihova drugarica Nina Petrović (21), preminula je u užičkoj bolnici

Rođene sestre Slađana (24) i Julijana (20) Mihajilović iz Čestobrodice kod Požege preminule su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 3.30 časova na magistralnom putu Čačak-Požega!

Treća žrtva ove nesreće, Nina Petrović (21), najbolja drugarica poginulih sestara, preminula je u ponedeljak u užičkoj bolnici od zadobijenih povreda, dok je Slađanin verenik Milan Pantelić (28) s teškim povredama glave, prelomom noge i povredama unutrašnjih organa, smešten u čačansku bolnicu.

- Nina je od prijema u užičku bolnicu bila u komi i u kritičnom stanju. Dali smo sve od sebe da je spasemo, ali je ona, nažalost, preminula - rekao je jedan od lekara.

Nesreća se dogodila kad je „tojota lend kruzer“, koju je najverovatnije vozila Julijana, sletela s puta, udarila u veliki betonski zid i zapalila se.

Njih četvoro vraćali su se s koncerta u Čačku. U jednom trenutku, pri ulasku u blagu, levu krivinu u selu Gugalj, devojka je izgubila kontrolu nad kolima i naletela na zid. Auto je počeo da gori - kaže sagovornik iz istrage.

Mladići koji razvoze hleb iz jedne čačanske pekare, koji su išli iza "tojote“, pritrčali su da pomognu povređenima i pozvali Hitnu pomoć.

- Bilo je jezivo! Četvoro mladih je izvučeno iz automobila i odmah prebačeno u bolnicu u Užicu. Sve tri devojke su davale znake života, iako su imale teške povrede glave. Nažalost, jedna sestra umrla je oko pet sati, a druga sat kasnije - ispričao je lekar iz užičke bolnice.

U kući sestara Mihajilović juče su se okupili rođaci, komšije i prijatelji da izjave saučešće. Iz dvorišta su se čuli jecaji i kuknjava.

- Jao, majko moja! Roditelji su im otputovali u Rusiju. Ko zna kako će ovaj jad i tugu preživeti... Trebalo bi da stignu do kraja dana - kroz plač je rekla jedna rođaka.

Slađana i Julijana nekoliko dana pre kobne nesreće vratile su se iz Rusije, gde su bile u poseti roditeljima, koji tamo imaju porodični biznis.

- Milan i Slađana su bili u vezi koju su hteli da krunišu brakom. Svadba je bila zakazana za 29. septembar - pričali su juče u Guglju Pantelićevi srodnici koji su obišli mesto nesreće.

Slađana je bila student menadžmenta i uporedo vodila očev restoran u Požegi. Julijana nije dočekala diplomu dizajnera. Njihova drugarica Nina studira Višu turističku školu.

(Telegraf.rs / Izvor, Foto: Kurir, Alo)

Video: Meštani Podgore o velikoj šteti od nevremena u Hrvatskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Necu da ti kazem

    2. jul 2012 | 12:29

    Ljudi kada se vozite, posebno kada je noć pravite društvo vozaču da ne bi zaspao. Ovo je tragedija velika, ali ovo se stalno događa. Ili to ili vožnja u alkoholisanom stanju... Šta je bilo od ta dva ovde ostaje da se vidi... Nekako ne mogu da verujem da je Tojota Land Kruzer zakazao... I šta je to sa ženama i džipovima, 80% žena u Srbiji vozi neki džip. Plašim se žena u džipovima...

  • biljana

    2. jul 2012 | 12:27

    Boze kakva trgedija....saucesce roditeljima

  • Senida

    2. jul 2012 | 16:01

    Kao prvo grozim se komentara. Mislim koga je briga od čega su poginule, djevojaka više nema i u tome je stvar. Vi pametne glave što komentarišete da su žene loši vozači, pa malo se zapitajte, proguglajte i istražite ko češće pravi nesreće, ko češće vozi u pijanom stanju. Neko ko sa svojih 21 godinu vodi restoran, studira i želi brak čini se prilično odgovorna osoba, i vjerovatno nebi dopustila sebi da vozi u pijanom stanju. Poginule su iz ko zna kakvih razloga a vi raspravljate sa nekim glupim komentarima. Da li biste tako reagovali da je na njihovom mjestu bila vaša sestra ili slično. Zato, izrazite poštovanje djevojkama tako što ćete začepiti te svoje prljave gubice. Saučešće roditeljima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA