Četvoro poginulih u dve nesreće

 
  • 0

U Nesreći na autoputu Horgoš-Beograd poginuli žena i dete, a povreda iz udesa kod Požege stradale su Julijana M. (21) i Slađana M. (24)

U teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu Horgoš-Beograd, poginulo je dete i jedna ženska osoba, dok su još dvoje dece, jedan muškarac i žena teško povređeni, a lekari se bore za njihov život. Kako saznajemo u MUP-u Srbije, u pitanju su naši sunarodnici iz Austrije, iz bečkog predgrađa Medling.

- U kombiju sa prikolicom austrijskih registarskih oznaka nalazili su se vozač Goran V. iz Varvarina, njegova supruga, koja je vlasnik vozila, njihova poznanica poreklom iz Paraćina sa dvoje dece starih 13 i šest godina, kao i još jedno dete iz Ćićevca, staro 12 godina. Od posledica sudara, supruga Gorana V. je na mestu preminula, kao i devojčica od šest godina, dok su njena 13-godišnja sestra, njihova majka, devojčica od 12 godina i Goran V. teško povređeni i nalaze su u izuzetno teškom stanju, a lekari čine sve napore da im spasu život - kažu u MUP-u Srbije.

Kako nezvanično saznajemo, nekoliko minuta pre ponoći, prolazili su deo autoputa između Bačke Topole i Feketića i na samo nekoliko kilometara od mesta gde je prošle godine usaobraćajnoj nesreći poginuo pevač Ljubiša Stojanović Luis, iz još nerazjašnjenih razloga njihov kombi mercedes austrijskih registarskih oznaka, koji je vozio Goran V, udario je u kamion novosadskih registarskih oznaka, koji se nalazio ispred njega.

- Još ne znamo šta je tačno prouzrokovalo nesreću. Da li je vozač zaspao na trenutak ili iz nekih drugih razloga nije video kamion ispred.  Nesreća se dogodila na oko 50 kilometara od granice, a taj deo je već godinama najrizičniji za vozače koji dolaze u Srbiju - dodaju u MUP-u Srbije.

U takođe fatalnoj nesreći kod Požege, poginule su dve osobe a dve teško povređene. Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Požegi, do udesa je došlo najverovatnije kada je vozač džipa marke "tojota" požeških registarskih oznaka, izleteo s puta, udario u betonski zid, prevrnuo se i zapalio.

Julijana M. (21) i Slađana M. (24) iz Požege preminule su od zadobijenih povreda u užičkoj bolnici, dok su Nina P. (21) iz Požege i Milan P. (28) iz Lučana u teškom stanju, javlja RTS.

(Telegraf.rs / izvor, FOTO :Vestionline, Tanjug)

Video: Meštani Podgore o velikoj šteti od nevremena u Hrvatskoj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA