REŠENO UBISTVO: Tinejdžer motikom ubio komšiju!

 
  • 1

J. M (18) motikom je izmasakrirao svog komšiju Miroljuba Paunovića iz sela Miroč, kod Majdanpeka, čiji je leš pronađen juče, nedaleko od kuće u kojoj je živeo

Miroljuba Paunovića (37), iz majdanpekog sela Miroč, čiji je leš pronađen juče na livadi nedaleko od kuće u kojoj je živeo, ubio je, izmasakriravši ga sa više udaraca drškom od motike u glavu, njegov komšija J.M., koji je nedavno postao punoletan.

J.M. je Paunovića napao u petak, oko tri sata iza ponoći, kada se ovaj pripit vraćao iz centra sela, gde je sa drugarima pio pivo ispred seoske prodavnice. Zadao mu je više udaraca drškom od motike u glavu. Miroljub je pokušao da se pobegne i stigao je do livade ispred svoje kuće. Tu je pokušao da se lati noža, koji mu je bio za pojasom, ali ga je njegov komšija udario po ruci i izbio mu ga. Nakon toga, J.M. je nastavio da besomučno udara Paunovića, sve dok ovaj nije prestao da daje znake života.

Nakon što se uverio da je Paunović mrtav, J.M. je njegov leš prekrio suvom travom i pobegao sa lica mesta. Međutim, policija ga je danas uhapsila, a on je, nakon saslušanja, priznao da je Miroljuba ubio jer ga je, kako je naveo, ovaj više godina maltretirao.

(G. S.)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    1. jul 2012 | 01:29

    Ako ga je ubio.Ko zna kroz kakve muke je mali prolazio.Jos frajer vadi noz!!!Ne bi ga osudio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA