Vučić: Udrite mene ako smete i ako možete, ali ostavite moju porodicu na miru

 
 ≫ 
  • 79

Da li ja treba sada da cmizdrim pred vama, pa da posle izlazim i pravim selfije sa prijateljima? Ali to nije moj posao. Moj posao je da dovedem NCR i radim svoj posao, rekao je lider i predsednički kandidat SNS

Lider SNS Aleksandar Vučić poručio je danas da je u Srbiji, ne prvi put, na delu licemerje najgore vrste i dvostruki aršini, ali i istakao da naprednjaci, pod pretnjom isključenja iz stranke, više neće moći da vređaju bilo čiju porodicu, koja u Srbiji mora da bude svetinja.

Najnovije istraživanje: Vučić 53%, VELIKO iznenađenje na drugom mestu

Aleksandar Vučić predstavio svoj program: Ponosan sam šta smo uradili za ovu zemlju!

Vučić je na konferenciji za novinare rekao da je tek jutros video saopštenje Milenka Jovanova u kojem govori da je Nataša Jeremić šef narko klana u Srbiji, te da je odmah osudio takvu izjavu, za koju je, kaže, bilo jasno da je reakcija na priču dosovskih kandidata i njihove besmislene uvrede na račun Vučićeve porodice i brata.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- To je jedna glupost na njihovih hiljadu - rekao je Vučić i istakao da su mnogi izgovarali gadosti na račun njihove porodice, a da mu niko nije pružao podršku.

Rekao je da kod njega svi novianri mogu da dođu i da postave pitanje, a da kod njih neki novinari ne smeju ni da priđu ni da dođu.

Vučić je rekao i da više niko iz SNS, pod pretnjom isključenja iz stranke, ne sme da govori o nečijoj porodici koja mora da bude svetinja u Srbiji.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- U našoj zemlji je, ne po prvi put, na delu licemerje najgore vrste i najgori dvostruki aršini. Video sam da su i Ivanu Čkonjević vređali, iako je trudna, to je nešto na šta morate da se naviknete: Ja mogu da vas zaštitim, kao svakoga ko je ugrožen, kao što ću da zaštitim i one na drugoj strani, ali to nikad neće biti doboljno za neke ljude - rekao je Vučić.

- Tek jutros sam video i odmah osudio izjavu svoj partijskog prijatelja koji je ragovao istim uvredama kojim su oni napadali moju porodicu. Ja sam to osudio i niko više pod pretnjom isljučenja iz stranke neće govoriti loše o bilo čijoj porodici - rekao je Vučić i dodao:

- Da li ja treba sada da cmizdrim pred vama, pa da posle izlazim i pravim selfije sa prijateljima? Ali to nije moj posao. Moj posao je da dovedem NCR i radim svoj posao  - napomenuo je Vučić.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Kazao je da njegov brat živi u stanu koji je kupio na kredit posle 11 godina koji i dalje otplaćuje.

- Nikada mu ništa nisu našli, ali svakog dana su lagali, kao i za ostale članove moje porodice - rekao je on pitajući se da li oni razmišljaju kako to preživljava njegova ćerka Anastasija, ili supruga koja čeka bebu.

- Udri po porodici Vučić. Kažu to mu nije otac, otac mu je neki Albanac. I to je sve u novinama koje podržavaju DOS-ovske kandidate. Ja ne umem da pravim takvu vrstu scene - naglasio je Vučić.

- Udrite mene ako smete i ako možete. Ali niti smete niti možete. Ali ostavite moju porodicu na miru - rekao je predsednički kandidat SNS.

Vučić je, komentarišući to što tim Vuka Jeremića danas nije dozvolio pojedinim medijima da prisustvuju konferenciji za medije njegove supruge, rekao da oni zabranjuju ulaz svima koji im se ne dopadaju, koji bi možda postavili drugačije pitanje, a da građani treba da se pitaju šta bi bilo kad bi došli na vlast.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Na žalost, jedino su moje konferencije postale oaza slobode. U ovoj zemlji samo ja odgovaram svima - rekao je Vučić i dodao: Toliko o njihovim zalaganjima za slobodu i demokratij".

Naveo je da Saša Radulović beži od novinara, Vuk Jeremić zabranjuje ulaz, dok treći demonstriraju ispred pojedinih redakcija, te istakao da veruje da i građani to vide.

Vučić je izjavio i da bi se pre ubio nego ukrao i jedan glas na izborima.

- Za mene nema veće sramote nego da neko i pomisli to - rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

On se uputio u raspravu sa, kako je rekao, političkim aktivistom iz Bele Crkve koji je pitao o navodnoj krađi u toj opštini.

Rekao je da je 2004. godine, kada je za malu razliku u glasovima, izgubio na izborima za Beograd, u roku od sat vremena nazvao Nenada Bogdanovića i čestitao mu, ne dovodeći ništa u pitanje.

Baneri, Izbori 2017

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NISMO NAIVNI

    21. mart 2017 | 16:50

    Nataša Jeremić je deo tima u kampanji, i ona laže i podmeće, suze, kuknjava, nerodjeni dete , to je gluma za politiku, nije odgovorila činjenicama, kako je došla do silnih dolara i stana u Njujorku, zar suze to opravdavaju?

  • sasa

    21. mart 2017 | 16:20

    Sve je to iz nemoci, kada vise ne znaju sta ce!

  • Laza

    21. mart 2017 | 16:33

    Opozicija treba da kritikuje Vučića ako ima razloga u politici, ali čovek radi besprekorno svoj posao, pa ne mogu da ga kritikuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA