Ženski Hitler i ružna tetka: Turski list na naslovnu stranu stavio Merkelovu sa prepoznatljivim brčićima (FOTO)

 
  • 21

Na internet stranici "Guneš" je objavio drugu fotomontažu kancelarke s brkovima i nacistickim pozdravom

Na naslovnoj strani turskog provladinog lista "Guneš" objavljena je fotografija nemačke kancelarke Angele Merkel prikazane sa brčićima i odevene u nacističku uniformu, preneo je danas Index.hr.

10 najgorih pitanja na koja Tramp večeras neće smeti da odgovori: "Pljuvao" je Merkelovu, a danas treba da je pogleda u oči (FOTO)

Kako se navodi, iznad fotografije piše "Ženski Hitler", a dodat je i kukasti krst i natpis "Frau Hitler" i "ružna tetka".

Na internet stranici "Guneš" je objavio drugu fotomontažu kancelarke s brkovima i nacistickim pozdravom pod naslovom: "Nema razlike u odnosu na Hitlera".

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan optužio je Nemačku i Holandiju za "nacističku praksu" nakon što su te dve zemlje zabranile održavanje skupova turskim ministrima u korist referenduma o proširenju njegovih ovlašćenja.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: U Beogradu se orio Evrovizijski hit: Publika u Domu omladine horski pevala "Rim tim tagi dim"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana Bakov

    17. mart 2017 | 15:39

    Turci ocigledno ne poznaju Nemce,ako oni odluce jedan dan je dovoljan,da svi Turci budu vraceni u Tursku.

  • Србин

    17. mart 2017 | 15:35

    U nekim novinama su pisali da je ona cerka od Hitlera. On se trudio da u Nemackoj zive samo cisti Nemci a ona dovede milione muslimana.

  • Milence

    18. mart 2017 | 09:06

    Znate kako su dobili Kosovo?Tako što su se razmnožavali,školovali,i skupljali pare iz inostranstva.Tako će i Erdogan aga da dođe do cilja.Zašto ih poziva da se školuju tamo?Znate li da se od sedmdesetih godina na Kosovu tražilo znanje albanskog jezika da bi mogao da se zaposliš?Zato njima treba frau"Hitler".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA