Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

 
 ≫ 
  • 0

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

U narednih mesec dana tri presretača MUP-a cirkulisaće Novim Beogradom i kontrolisati nesavesne vozače.

Svojevremeno su pojedinci optuživali tadašnjeg predsednika Demokratske stranke Zorana Đinđića da je tokom NATO agresije na Saveznu republiku Jugoslaviju tražio bombardovanje Srbije sve do odlaska tadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića sa vlasti. Evo šta je Đinđić govorio na tu temu za "Njujork tajms".

Muškarac, starosti oko 30 godina, koji je juče skočio sa 8. sprata zgrade u Deligradskoj 11 u Beogradu i na mestu ostao mrtav, kako saznajemo, sebi je oduzeo život zbog kockarskog duga. Više o ovoj tragediji saznajte OVDE.

Transkripti i prepisi pripadnika zemunskog klana Darka Šarića sa najbližim saradnicima konačno su obelodanjeni.

Iako se mesecima pričalo o pravilima nagradne igre “Uzmi račun i pobedi“, ipak je u subotu izvučeno oko 30 ljudi koji su ostali bez nagrada zbog sopstvene greške. Postoje jasno utvrđena pravila za učešće, i mi vas OVDE podsećamo na njih.

Šetali smo i pričali o tenisu sa Tonijem Nadalom u Atini…

Kada u decembru 2015. godine imate mladog igrača za kog vam nude pet miliona evra, a 15 meseci kasnije tog istog igrača prodajete za milion i po onda je kristalno jasno da nešto nije u redu. Da je negde napravljena ”greška u koracima”… Takav je slučaj s Dušanom Vlahovićem i Partizanom koji je u smiraj 2015. godine dobijao ”kofer pun para” od Anderlehta, ali je uprava odlučila da će supertalentovani napadač vredeti više. Više o tome čitatjte OVDE.

Pre nego što je obnovio romansu sa Natašom Bekvalac, Ljuba Jovanović razišao se od srpske voditeljke sa kojom je godinama bio u strasnoj vezi!

U žiriju “Pinkovih zvezda” došlo je do promene, pa tako Zoricu Brunclik neko vreme nećemo gledati u muzičkom takmičenju!

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Beogradski odred Žandsrmerije ispratio kolege koje su godinama čuvali Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA