Eksplozija nadomak Mostara: Majka i dete brali biljke kada se začuo prasak

 
 ≫ 
  • 1

- Ne znamo još o kojoj se napravi radi, da li je mina ili nešto drugo - potvrdio je dežurni tužilac Tužilaštva HNk Milan Ristić

Oko 16 časova u mostarskom naselju Rudnik, tačnije na kopu Vihovići, došlo je do eksplozije u kojoj su povređene dve osobe, majka i dete, koji, kako je za Avaz potvrdio dežurni tužilac Tužilaštva HNk Milan Ristić, nisu životno ugroženi.

Teroristički napad na bolnicu kod ambasade SAD: Posle šest sati krvave borbe ubijeni lažni lekari, najmanje 30 poginulo!

Kako je kazao Ristić, majka i dete su, prema prvim informacijama, brali neke biljke, kada se aktivirala eksplozivna naprava.

- Ne znamo još o kojoj se napravi radi, da li je mina ili nešto drugo. Deminerski tim je na licu mesta, preduzima mere, a majka i dete su prebačeni u zdravstvenu ustanovu. Povređeni su ali nisu životno ugroženi. Uviđaj se još ne može obaviti dok deminerski tim ne završi svoj posao. Lokacija je osigurana  - kazao je Ristić.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko&Slavko.

    12. mart 2017 | 09:10

    Свим минерима и снајперистима се кости у гробу окретале.Како њима тако и њиховима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA