Mačka pojela 78.000 dinara: Užičani u šoku, niko ne može da veruje šta se desilo!

 
 ≫ 
  • 2

Navodi se da je mačka nepoznatog vlasnika, ujela P.G. pored kontejnera, dok je on pokušavao da odbrani štene na koje je naskočila ista ta mačka

Mačka lutalica koja je juna prošle godine u Vidovdanskoj ulici ujela jednog Užičanina "izgrebala" je iz gradskog budžeta 78.000 dinara.

FOTO-UBOD: Ovi slatkiši jedva su dočekali sunce kako bi izašli u park i pokazali koliko su moderni

Oštećeni P.G. koga je mačka ugrzila nije želeo isplatu štete vansudskim poravnanjem, već je presavio tabak i podneo tužbu po kojoj je Osnovni sud u Užicu obavezao grad da mu isplati 20.000 dinara, piše Glas zapadne Srbije.

U izveštaju lekara na osnovu koga je zasnovana tužba, rekli su nam u Gradskom pravobranilaštvu, navodi se da je mačka nepoznatog vlasnika ujela P.G. pored kontejnera, dok je on pokušavao da odbrani štene na koje je naskočila ista ta mačka.

Šteta po gradsku kasu mnogo je veća od novca koji će naplatiti P.G. jer su je skoro utrostučili sudski troškovi koji su izgurali na 58.000 dinara. Sastavljanje tužbe koštalo je 6.000 dinara, advokatu oštećenog za tri ročišta biće isplaćeno 22.500, po 1.750 iznose taksa na tužbu i presudu, a hirurg i psihijatar koji su veštačili povredu podeliće 26.000 dinara.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA