Strah se širi Atinom: Gradom šeta serijski ubica koji puca taksistima u glavu

 
  • 0

Vozač autobusa je pronašao telo i obavestio policiju

Grčka policija istražuje slučaj ubistva taksiste koji je upucan u glavu prošlog utorka u predgrađu Atine. Policija ne isljučuje mogućnost da je u pitanju serijski ubica.

Misterija koja je uzdrmala Prokuplje: TAKSISTA PRONAĐEN MRTAV NA SVOJ ROĐENDAN

Oni su u sredu otkrili da se sličan incident desio pre mesec dana kada je još jedan taksista upucan u glavu ali je na svu sreću uspeo da preživi.

Ubijeni muškarac (52) počeo je da radi kao taksista pre šest meseci, a istraga je pokazala da je upucan dok je taksi bio u pokretu. Vozač autobusa je pronašao telo i obavestio policiju. Dokazi koji su pronađeni u taksiju poslati su na analizu.

Iako je policija u džepu ubijenog čoveka pronašla novac nije isključena mogućnost pljačke, prenosi tornosnews.gr.

Istraga ide u više smerova tako da policija proverava da ubica nije slučajno bivši taksita koji je bio nezadovoljan poslom i koji je mrzeo bivše kolege, pa je hteo da se na neki način osveti.

Foto: Wikipedia/ Christophe Meneboeuf Foto: Wikipedia/ Christophe Meneboeuf

Oba čoveka koja su napadnuta su vozila Mercedes, a jedan od njih je u prošlosti bio uključen u jedna slučaj koji je dospeo na sud.

Policija veruje da je prvi taksita preživeo pukom srećom, jer se onesvetio kada je upucan pa je ubica pomislio da je mrtav.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradski odred Žandsrmerije ispratio kolege koje su godinama čuvali Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA