Zapaljen "ferari" u centru Beograda, počinioci u bekstvu (FOTO)

 
  • 8

Policija u poteri za dvojicom mladića iz sivog "BMW", koji su uspeli da pobegnu sa lica mesta. Vlasnik "ferarija", čija je vrednost oko 95.000 evra, je Milan Kaloštrović koji se trenutno nalazi u Crnoj Gori

U garaži u Pajsijevoj ulici 4 u Beogradu, jutros oko četiri sata zapaljen je automobil "ferari", a u požaru nije bilo povređenih.

- Vozilo nije potpuno izgorelo, nego je oštećen njegov enterijer. Vatrogasci su spasili od vatre oko 30 automobila, a preventivno je evakisano 70 osoba iz zgrade u kojoj se nalazi garaža - izjavila je načelnica Uprave za vanredne situacije u Beogradu Dragana Radosavljević.

 

Dvojica mladića su iz sivog "BMW"-a zapalili  "ferari", a zatim pobegli sa lica mesta. Policija je krenula u poteru, ali su oni uspeli da pobegnu u Savskoj ulici.

Napadači su najverovatnije crveni "ferari" polili benzinom i zapalili, a kamere su snimile ulazak i izlazak dva muškarca koja su zatim ušla u novi "BMW".

"Reč je o poslovno-stambenom objektu gde se nalazi i hotel "Lajf dizajn", a požar je izbio u podzemnoj garaži koju koristi taj hotel", objasnila je Radosavljević.

Vlasnik "Ferarija" je Milan Kaloštrović koji se trenutno nalazi u Crnoj Gori. Njegovo ime u medijima se pominjalo 2003. godine kada je u Podgorici saslušavan zbog pokušaja ubistva Milana Brežanina u koga je, navodno, u tunelu Haj-nehaj ispalio više hitaca iz vatrenog oružja.

Automobil je bio parkiran na drugoj od tri podzemne etaže hotela. Vatrogasci su brzo došli na lice mesta i uz pomoć termovizijske kamere locirali mesto gde je izbio požar i sprečili njegovo širenje.

"Ferari" je imao probne tablice. Pretpostavlja se da pripada nekom od građana koji žive u blizini hotela i da su iznajmili parking mesto. Ferari vredi oko 95.000 evra u Nemačkoj.

(Telegraf.rs)

Video: Simonida Stanković: Umetnost prepoznaje onaj koji je celovit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA