Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

 
  • 0

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Brata i sestru Jojić iz Niša sreća je celog života zaobilazila u širokom krugu. Oni žive od 14.000 dinara socijalne pomoći koju oboje ostvaruju.

U Srbiji je na snazi “Naredba o preduzimanju mera za sprečavanje uvoza zarazne bolesti ptica avijarna influenca u Republiku Srbiju” po kojoj je zabranjen uvoz živine, ukrasnih i egzotičnih ptica, pernate divljači i ptica za zoo-vrtove; priplodnih jaja i jednodnevnih pilića živine; proizvoda, sirovina i sporednih proizvoda poreklom od živine, ukrasnih i egzotičnih ptica i pernate divljači, saznajemo u Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine.

Više o zabrani pročitajte OVDE.

Mnogi su se plašili povratku hladnih dana, ali razloga za zabrinutost nema. Jedino mogu da žale oni koji su se ponadali da bi mogli da vidimo još koju pahulju u februaru, ali šanse su svedene na minimum.

Nedavno smo bili svedoci jezive smrti srpskog vozača kamiona Staniše Purića (23), koji je život izgubio u Rusiji, ali malo ko je čuo za Nikolu Radovanovića (22), momka koji je decembra prošle godine takođe poginuo, i to kod Krnjeva, dok je vozeći kamion stao da pomogne povređenom čoveku pored puta, kada ga je pokosio nesavesni vozač automobila.

Više o ovoj informaciji pročitajte OVDE.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od šampiona Evrope moskovskog CSKA sa 102:80 u 22. kolu Evrolige.

Fudbaler Bešiktaša Duško Tošić dobio je četiri utakmice suspenzije i moraće da plati 18.000 evra kazne zbog incidenta na utakmici prethodnog vikenda.

Više o kaznama pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA