Ješćemo "Prašku šunku" još samo tri godine!

Proizvođačima Praške šunke u Srbiji odobren je trogodišnji prelazni period za korišćenje tog naziva

Komentari

  • Александар Џунић

    12. februar 2017 | 17:09

    Па промените име у Непрашка шунка.

  • majo

    10. februar 2017 | 08:36

    Važno je da SRPSKI PASULJ proizvode svi u okruženju gde im padne na pamet ,a mi samo šutimo.

  • Ivan1

    9. februar 2017 | 20:24

    Da vam kazem nesto najbolja kod nas je praska PIK sunka100g=126,00, a budeni na akciji 100g=84,00.Da vam otkrijem gde su najbolji suhomesnati proizvodi,to je nedeljom u pijaci Gornja Varos u Zemunu.

  • Acko

    9. februar 2017 | 20:23

    ..ješćemo stišnjenu šunku..

  • kiza1948

    9. februar 2017 | 17:54

    Ja sam to jeo pre 25 godina. Secam se bila je u konzervi od oko 600 grama. Konzerva neobicnog izgleda.

    • 9. februar 2017 | 18:58

      $@$@

      @kiza1948

      Ako misliš na trkutastu limenku i sada ima da se kupi a priozvodi hrvatski Gavrilović.

  • engi

    9. februar 2017 | 17:43

    Ozbiljno sam zabrinut,kako cemo preziveti bez praske sunke.Pola Srba nema za hleb a mi zabrinuli za naziv sunke.Jescemo cvarke ali sa hlebom.

  • Viljuska se drzi u lijevu ruku

    9. februar 2017 | 16:05

    Malo praska i sunke trunka

    • 9. februar 2017 | 17:01

      PanaManija011

      @Viljuska se drzi u lijevu ruku

      Nisu krive velike fabrike nego poljoprivrednici koji ne znaju niti nece sa uloze u proizvodnju i brendiranje

  • AVRAM

    9. februar 2017 | 15:59

    Znate to je ona sunka koja sadrzi najmanje 10% vode u sebi a takav je i suvi vrat sve je to pohovano napunjeno vodom i osuseno na brzinu i jakoj toploti da bi voda ostala unutra,mislim da ste imali prilike da vidite kako nam prodaju tu vodu po istoj ceni kao i ostalo kako kazu dimljeno meso.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA