Da vam kazem nesto najbolja kod nas je praska PIK sunka100g=126,00, a budeni na akciji 100g=84,00.Da vam otkrijem gde su najbolji suhomesnati proizvodi,to je nedeljom u pijaci Gornja Varos u Zemunu.
Znate to je ona sunka koja sadrzi najmanje 10% vode u sebi a takav je i suvi vrat sve je to pohovano napunjeno vodom i osuseno na brzinu i jakoj toploti da bi voda ostala unutra,mislim da ste imali prilike da vidite kako nam prodaju tu vodu po istoj ceni kao i ostalo kako kazu dimljeno meso.
Александар Џунић
Па промените име у Непрашка шунка.
Podelite komentar
majo
Važno je da SRPSKI PASULJ proizvode svi u okruženju gde im padne na pamet ,a mi samo šutimo.
Podelite komentar
Maja
@majo
I prdimo
Podelite komentar
Ivan1
Da vam kazem nesto najbolja kod nas je praska PIK sunka100g=126,00, a budeni na akciji 100g=84,00.Da vam otkrijem gde su najbolji suhomesnati proizvodi,to je nedeljom u pijaci Gornja Varos u Zemunu.
Podelite komentar
Acko
..ješćemo stišnjenu šunku..
Podelite komentar
kiza1948
Ja sam to jeo pre 25 godina. Secam se bila je u konzervi od oko 600 grama. Konzerva neobicnog izgleda.
Podelite komentar
$@$@
@kiza1948
Ako misliš na trkutastu limenku i sada ima da se kupi a priozvodi hrvatski Gavrilović.
Podelite komentar
engi
Ozbiljno sam zabrinut,kako cemo preziveti bez praske sunke.Pola Srba nema za hleb a mi zabrinuli za naziv sunke.Jescemo cvarke ali sa hlebom.
Podelite komentar
Viljuska se drzi u lijevu ruku
Malo praska i sunke trunka
Podelite komentar
PanaManija011
@Viljuska se drzi u lijevu ruku
Nisu krive velike fabrike nego poljoprivrednici koji ne znaju niti nece sa uloze u proizvodnju i brendiranje
Podelite komentar
AVRAM
Znate to je ona sunka koja sadrzi najmanje 10% vode u sebi a takav je i suvi vrat sve je to pohovano napunjeno vodom i osuseno na brzinu i jakoj toploti da bi voda ostala unutra,mislim da ste imali prilike da vidite kako nam prodaju tu vodu po istoj ceni kao i ostalo kako kazu dimljeno meso.
Podelite komentar