Jazz Funk Soul vikend: Shilpa Ananth specijalni gost u starom Bitefu! (VIDEO)

 
  • 0

Shilpa Ananth će otvoriti ovo veče kao specijalan gost i u unplugged varijanti po prvi put predstaviti beogradskoj publici svoje originalne kompozicije sa albuma "Indian Soul", pevajući na 4 jezika - engleskom, tamil, malajalam i hindiju

Shilpa Ananth je eklektična indijska kantautorka baršunastog alta, koja trenutno živi i stvara u Njujorku. U njenom muzičkom kaleidoskopu komešaju se melodije indijske klasične i folk muzike sa harmonijom i back-beat-om soula i jazz-a.

10.02. Shilpa Ananth indijska kantautorka  & Dragan Ćalina Trio

Nakon završenih studija na prestižnom Berklee koledžu, Shilpa dalje gradi svoju karijeru u Njujorku nastupajući u najprestižnijim salama Severne Amerike- Carnegie Hall, The Apollo Theatre, The Blue Note Jazz Club i The Boston Symphony Hall.

Shilpa će otvoriti ovo veče kao specijalan gost i u unplugged varijanti po prvi put predstaviti beogradskoj publici svoje originalne kompozicije sa albuma "Indian Soul", pevajući na 4 jezika - engleskom, tamil, malajalam i hindiju. Spremite se za jedno egzotično muzičko putovanje od Indije do Amerike.

Foto: Promo Foto: Promo

Dragan Ćalina Trio će nastupiti sa starim i novim autorskim materijalom.

11.02. HANA V & The Soulfunk Division

Hana V, srpski vokal i kantautor, svoju klupsku karijeru počinje sredinom 90 ih godina. Poznata je po energičnom nastupu i raskošnom glasu, kao i hitu Are you ready koji je napravila sa svojom grupom Speed limit ,a koji je obeležio novo poglavlje srpske elektro scene.

Foto: Promo Foto: Promo

Nastupala je i sarađivala sa Lazar Tošić kvintetom, Vasil Hadžimanov bendom, Big bendom RTS-a, bendovima Speed limit i J.U.S.T, Sunshine i mnogim značajnim klupskim muzičarima ovdašnje džez scene.

(Telegraf.rs/ PR)

Video: Jubilarni 40. Beogradski džez festival otvorio Big bend RTS-a vođen Alanom Brodbentom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA