Brutalno silovanje maloletnika: Dečaka naterali ga obuče kostim tigra, među silovateljima bila i "lisica"

 
 ≫ 
  • 1

Dečak je bio prisiljen da se oblači kao "Tigar Toni"

Vrhovno tužilaštvo Pensilvanije saopštilo je da su istražitelji primili niz informacija u slučaju dečaka koga je silovalo više muškaraca, uključujući i jednog koji se kostimirao u lisicu.

Rusija plače za Viktorijom: Porodični prijatelj silovao devojčicu (12), a onda je živu bacio sa 4.000 metara u rudnik (FOTO)

U sudskim dokumentima se navodi da je dečak, koji sada ima 15 godina, bio prisiljen da se oblači kao "Tigar Toni" (maskota poznatog proizvođača pahuljica) na fetiš žurkama u predgrađu Filadelfije, gde je više puta seksualno napadnut.

Trojica muškaraca optuženi su za silovanje deteta, a četvrti za pokušaj seksualnog kontakta s maloletnikom posredstvom interneta. Detalji o petom uhapšenom, koji je iz Virdžinije, nisu bili dostupni.

Kako je saopšteno, sve je počelo prošlog leta, kada je Džefri A. Harvi (40) iz Vest Vajominga uhapšen pod optužbom za pokušaj uspostavljanja seksulnog odnosa putem interneta sa osobom za koju je verovao da je 13-godišnji dečak, pri čemu je zapravo komunicirao sa istražiteljem, piše "Independent".

Harvi je detektivima predao SMS poruke koje je razmenjivao s Dejvidom R. Parkerom (38) iz Sejlorsberga, u kojima je izrazio želju da ima seks s Parkerom i s dečakom, saopštila je policija. Sledećeg dana Parker je uhapšen.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Dečak je rekao istražiteljima da ga je Parker više puta seksualno zlostavljao u okrugu Skulkil (Pensilvanija) pre nego što je napunio 13 godina i da je "imao običaj da ga vodi u kuće i stanove gde su ga drugi odrasli dodirivali na seksualan način". Kako je saopštila policija, Parker je izjavio da je na nedoličan način dodirivao dečaka od prve do treće godine života.

Dvadesetog januara dečak je rekao jednom inspektoru da ga je Parker 2009. odveo u kuću čoveka po imenu Kenet Fenski (57), koji je u više navrata skidao kostim lisice da bi ga silovao. Fenski je optužen u petak za silovanje deteta.

- Imamo razloga da verujemo da je bilo još počinilaca i žrtava, pa smo zbog toga pre neki dan obavestili javnost - rekao je novinarima glavni tužilac Džoš Šapiro. Prema njegovim rečima, tokom vikenda se javio veliki broj ljudi nakon što su vlasti objavile da je u okviru istrage okrivljeno pet osoba.

Noks je optužen u novembru. Žrtva je smeštena u hraniteljsku porodicu i podvrgnuta je psihološkoj terapiji.

(Telegraf.rs)

Video: Kako prepoznati da imate posla sa narcisoidnim partnerom i kako se izvući iz začaranog kruga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Scipion

    6. februar 2017 | 11:28

    Сад кад буду осуђени на 2 милијарде година нека се запитају српске судије шта раде.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA