Kragujevčanka otvorila kesu brašna i umalo nije pala u nesvest kada je videla šta izlazi iz nje (FOTO)

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Axel
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Љиљана

    06. februar 2017 | 23:12

    Ako nije pravilno skladišteno, ucrvljalo se. Prosejati i nikom ništa. Kako su se ljudi u ratu hranili, i šta jeli? Mnogo smo postali probirljivi i 'fini'.

  • Kale

    06. februar 2017 | 12:56

    To brasno samo treba prosejati, inace je boljeg kvaliteta jer je sazrelo i nema nikakve bojazni pri upotrebi

  • Пас лаје, ветар носи

    05. februar 2017 | 23:00

    Neki komentari su izvanredni. Oni u vezi sita i organskoj hrani. Prirodno je da se brašno ucrvlja. Proseje se i normalno koristi. I onako se brašno termicki obradi, ne koristi se sirovo. Druga stvar je sa proizvodima koji se pakuju za jelo direktno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA