Novi Sad: Masovna tuča na Štrandu, tinejdžer (18) teško povređen!

 
  • 2

Mladić je zadobio višestruke prelome lica i potres mozga, ali je van životne opasnosti

P. R. (18) iz Veternika teško je povređen u masovnoj tuči koja se danas dogodila na kupalištu Štrand u Novom Sadu. Istraga o ovom incidentu još uvek je u toku.

U novosadski Urgentni centar su sa Štranda prebačena trojica mladića sa povredama. Najgore je prošao P. R, koji je zadobio teške telesne povrede, višestruke prelome lica i potres mozga. On je zadržan na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine, ali je van životne opasnosti. Njegov vršnjak, I. Č. iz Novog Sada, zadobio je lake povrede: nagnječenje glave i ušne školjke, a N. T. (21) iz Leskovca je lakše povređen. Oba mladića puštena su na kućno lečenje.

U policijskoj upravi Novi Sad kažu da će okolnosti pod kojima je došlo do tuče biti poznate nakon istrage, koja je u toku. Pojedini mediji preneli su da je povređeni mladić uboden nožem, ali to demantuju u PU Novi Sad, ističući da je zadobio teške telesne povrede u vidu preloma nosne kosti.

Kako je ispričala jedna Novosađanka, koja je u to vreme bila na kupalištu, tokom dana je u jednom od kafića organizovana dnevna žurka, na kojoj se pojavio veći broj mladića koji su došli zajedno, ali nije se moglo naslutiti da će biti obračuna.

- U jednom trenutku ceo Štrand digao se na noge. Letele su stolice, sevali pendreci, videla sam da su dva momka izbodena, mislim da su se dve grupe sukobile, pretpostavljam da su navijači. Drug, koji je bio sa mnom, mi kaže da je čak video i mačetu u rukama jednog od učesnika tuče. Policija je, srećom, došla i prekinula sukob, da su malo kasnije stigli ko zna šta bi se sve desilo - ispričala je svedok sukoba za "Novine novosadske".

Po njenim rečima, većina momaka koji su učestvovali u tuči su u dvadesetim godinama života.

(M. S. / Tanjug / Novine novosadske / Foto: novinenovosadske.rs)

Video: Kako Beograđani nazivaju ovaj park: Neki se stide da izgovore ime!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA