HOROR: Pronađen leš polugole devojke, sumnja se da je silovana pa tučena do smrti! (FOTO)

 
  • 1

Beživotno telo devojke, stare oko 25 godina, ležalo je u njivi u blizini mesta Petka, kod Lazarevca. Zbog teških povrda glave, policija sumnja da je devojka tučena do smrti, a nije isključeno ni da je pre toga silovana

Beživotno telo devojke, stare oko 25 godina, pronađeno je oko 19 sati u njivi pored Ibarske magistrale u blizini mesta Petka kod Lazarevca, saznaje Telegraf.

Telo je pronađeno 500 metara od puta u kukuruzištu. Devojka je imala vidne povrede glave, pa se pretpostavlja da je tučena do smrti. Kako prenosi dnevni list "Kurir", policija pretpostavlja da je reč o S.S. iz Valjeva, čiji nestanak je prijavljen pre dva dana, ali provere identiteta još traju. Tragovi krvi vidljivi su u krugu mesta ubistva, što ukazuje da se devojka borila za život. Leš je našao vlasnik njive. Nezvanično, sumnja se da je nesrećna devojka i silovana.

Prema još nezvaničnim informacijama, devojka je bila polugola, pa se sumnja da je ubijena. Ne isključuje se mogućnost da je u pitanju prostitutka.

Uviđajna ekipa beogradske policije upućena je na mesto događaja. Leš devojke pronađen je nedaleko od mesta na kome su 1999. godine ubijena četvorica funkcionera Srpskog pokreta obnove.

(N. K. / Kurir / Foto: Kurir)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA