Provokacija iz Sarajeva: Novak je Albanac, Đokovići se prezivaju Đokaj (VIDEO)

 

Kontroverzni profesor bošnjačkog porekla iz Sarajeva na jednoj od tribina koje je održao izneo je niz podataka po kojima sve potiče od Albanaca

Profesor dr Besim Spahić tvrdi da dinastija Karđorđević vuče poreklo iz albanskog plemena Klimeta, da su trojica papa bili Albanci, da je majka Tereza Albanka…

Srbija treba da nam vrati zemlju, Kosovo je od Preševa do Niša, tvrdi bivši politički predstavnik OVK

Robert Bob Dol, američki senator, poreklom je Albanac. Trenutno je u Americi sedam senatora, američkih državljana, iz Albanije. Šest gradonačelnika Čikaga bilo je albanskog porekla… Sve ovo je na jednoj od tribina izneo profesor Spahić, doktor komunikologije i redovni profesor Fakulteta političkih nauka u Sarajevu.

Spahić, koji važi za jednog od najznačajnijih teoretičara s područja političkog marketinga u regionu, bavi se i publicistikom i teorijom kulture, na ovome se nije zaustavio, prenosi Sputnjik.

- Kažu, Novak Đoković je naš — Srbin! Kako Srbin, kad je Đokaj — katolik Albanac iz Tuza (Crna Gora), kad mu je brat i dalje Dragan Đokaj - naveo je Spahić.

Zadar su, tvrdi on, napravili Albanci, Belazgi iz Grčke.

- To je najstariji lokalitet Albanaca i do dan-danas. Šta znači Trogir? Na albanskom to znači grad na tri kamene ploče na moru - navodi on.

Spahić je, inače, do sada objavio 18 knjiga iz oblasti reklame, političkog komuniciranja, političkog i kulturnog marketinga, imidža, poslovnog komuniciranja i dizajna.

Kao slobodni umetnik potpisuje različite muzičke, teatarske i književne projekte. Pisao je i pesme za mnoge muzičke zvezde sa prostora bivše Jugoslavije (Nikša Bratoš, Seid Memić Vajta, Đulijano…).

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Video: Sajam knjiga -Službeni glasnik

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grk

    31. januar 2017 | 17:13

    A ti, koji si? Marsovac, ahahahahahaha...

  • zoran

    31. januar 2017 | 14:55

    Sta je to bošnjačko poreklo? Ne sme da prizna svoje poreklo, pa lupeta o tudjima. Pa i da jeste Novak albanskog porekla, to nije nikakva sramota. Novak je Srbin iz Srbije to je poenta. A profesor je musliman iz Bosne. Kakvi Bošnjaci?

  • Milena

    31. januar 2017 | 20:46

    Svi ste propustili glavnu poruku profesora a to je da nam nacionalizam želudac para i jede, Kad kaže da je Omer Paša Latas bioMihajlo Mico Latas onda nikom ne smeta. Sada ovo nazivate provokacijom kad govori istinu o Novaku ili kad spomene da je neko poreklom Albanac. Profa i za sebe uvek govori da je poreklom Srbin isto kao mnogi muslimani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA