Ako želite stan i automobil od države, morate da ispoštujete jedno pravilo i uslov. Veoma je jednostavno!

 
  • 18

Građani treba da znaju da će ostati bez nagrade i ako u njihovoj koverti budu pomešani fiskalni računi i slipovi

U nagradnoj igri Vlade Srbije i NALEDA pod nazivom "Uzmi račun i pobedi" mogu da učestvuju samo fiskalni računi i slipovi, dok onlajn nalozi i računi za komunalije i drugi računi koji su plaćeni u pošti ne važe, pa će svaka izvučena koverta koja ih bude sadžala biti odbačena.

Država deli 6 stanova i 14 automobila, izvlačenje 12. marta: Evo šta morate da uradite da biste dobili nagradu!

Koverte za slanje fiskalnih računa za nagradnu igru besplatne, ali se posle ipak plaća

Građani treba da znaju da će ostati bez nagrade i ako u njihovoj koverti budu pomešani fiskalni računi i slipovi, pošto ove dve vrste računa moraju da se šalju odvojeno.

Broj koverata koji svaki igrač može da pošalje je neograničen, a sve one koje sadrže 10 fiskalnih računa ili 10 slipova sa istog ili različitih prodajnih mesta imaju šansu da budu izvučene u četiri izvlačenja tokom marta.

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Rok Panteon".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    28. januar 2017 | 15:08

    Treba ih bojkotovati i ne treba poslati nijednu kovertu. Nije mi jasno kako neko moze da veruje da ce dobiti stan od drzave,ja namerno ne uzimam fiskalni racun,vise volim da zarade prodavci nego da drzava ima korist. Smucio mi se lopovluk i nameti na gradjane.

  • Vota

    28. januar 2017 | 17:20

    Drzava planira da na ulozeni dinar zaradi deset na toj nagradnoj igri.ako svaki peti gradjanin igra to je dva miliona koverata po 23 din markica to je 400 000 evra.Dace stan neki od 50 000 automobile i sve ostalo do 100hiljda i zarada sigurna. A zamislite da se narod primi sto nije nemoguce u ovon krizi pa tu bude pet do desetak miliona posiljaka.

  • Iju

    28. januar 2017 | 17:44

    Vec 2-3 dana citam neko novo pravilo i uslov.Srecno svima koji salju,al nema vajde!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA