≫ 

Gore kola Hitne pomoći: Vozilo se zapalilo dok je jurilo ka mestu na kojem je stravičan lančani sudar (FOTO)

Tragedija za tragedijom. U ovom požaru, na svu sreću, niko nije povređen

  • 13

U 9.21h na auto-putu kod Ikar busa izgorelo je transportno vozilo Hitne pomoći. Prema rečima Nade Macure, u kombiju nije bilo pacijenata.  Kombi je pošao na mesto nesreće na dobanovačkom putu, gde u lančanom sudaru od 30 vozila ima mnogo povređenih, ali i poginulih. Sve o ovoj nesreći pratite u našem blogu OVDE

Krvavi lančani sudar na Dobanovačkom putu: Ima mrtvih, Hitna pomoć izvlači povređene iz vozila

- Ekipa Hitne pomoći krenula je sa dodatnom opremom, u slučaju da ima više povređenih u nesreći na Dobanovačkom putu. Međutim, izbio je požar i pozvali smo vatrogasnu ekipu - rekla je Macura za Telegraf.rs i naglasila da su svi dobro.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Portparolka Hitne pomoći naglasila je da u ovom incidentu nema povređenih na svu sreću.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Auto-put iz pravca Beograda i dalje je blokiran, kilometarska kolona napravila se zbog lančanog sudara u kome je učestvovalo više vozila, a na lice mesta upućeno je čak sedam vozila Hitne pomoći. O tome opširnije pročitajte OVDE.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    25. januar 2017 | 10:06

    Ma mene zanima da li su vozaci stali i izvadili fluiriscentne prsluke i navukli ih preko zimskih jakni,otpakovali prvu pomoc kojoj nije istekao rok,izvadili foliju da umotaju unesrecene i razvuku gazu da rese otvorene prelome i zaustave krvarenje na otkinutim udovima dok ne pristupe operaciji na otvorenom srcu tu negde uz bankinu!To je bre po propisima i ko to ne ume i ne uradi ima da plati kaznu od 5000 dinara ili u pola cene ako plati za 7 dana.Srbijooooo!!!

  • Tehnicar

    25. januar 2017 | 11:56

    Radim u hitnoj u valjevu...dva saniteta su 2002 god i presla oko 500000km,a imamo 3 2009 presla oko 300000...saniteti su uz to presli vise blata i kaldrme nego asfalta...kada idemo na hitan slucaj nama su glave u torbi ,jer cesto idemo 140-150km/h....tako da ovo nije nikakvo cudo....nadlezni nemaju sluha da se nabave nova vozila,ali zato traze od nas da u svako vreme dodjemo na svako mesto na vreme....

  • Cika Velja

    25. januar 2017 | 10:12

    Ajd da se zapalio kakav Yugic ili stari Golf,ali zar ova vozila ne idu cesce na tehnicki? Sreca pa samo izgorela kanta od vozila,sad ce valjda voziti pacijente necim sigurnijim?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA