Džihadisti spremaju pakleni hemijski napad: Planiraju da truju Nemce VODOM!

 
  • 6

Vlada kancelara Angele Merkel objavila je izveštaj u kojem se navodi da u Nemačkoj postoji visok rizik od hemijskog napada "islamistički motivisanih počinilaca"

Nemačke oružane snage su u stanju pripravnosti zbog mogućeg hemijskog napada džihadista na zalihe pitke vode, navodi se u izveštaju nemačke Vlade.

PLANIRALI BOMBAŠKI NAPAD: Uhapšen i saučesnik osumnjičenog za terorizam u Beču!

Vlada kancelara Angele Merkel objavila je izveštaj u kojem se navodi da u Nemačkoj postoji visok rizik od hemijskog napada "islamistički motivisanih počinilaca".

U izveštaju se od službi za vanredne situacije i obaveštajnih agencija traži da se pripreme za mogućnost opasnog napada.

U izveštaju, u koji je uvid imao nemački dnevnik "Bild", ističe se da postoji mogućnost da bi "odlučna i dobro obučena teroristička grupa mogla biti u poziciji da iskoristi mogućnost za vršenje hemijskog napada".

- Islamistički džihadisti su u stanju da nabave i upotrebe veće količine hemikalija i postoji realna mogućnost hemijskog napada - piše list.

U izveštaju je upozoreno da postoji visok rizik od mogućnosti da teroristi upotrebe hemikalije u zalihama vode i pitke vode u većim stambenim zgradama i da napadnu infrasktrukturu hemijske industrije.

- Nemačke oružane snage pripremaju se za ove pretnje mnogo intenzivnije nego ranije - dodaje se u izveštaju.

(Telegraf.rs / Srna)

Video: U čast Ivana Tasovca: Svečano otvaranje koncertne sezone Beogradske filharmonije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    25. januar 2017 | 09:50

    Primaju islamiste oberučke . Daju im pomoć socijalu boravak drzavljdrzavlj... A ni Srbija nije bolja . Sta ce nam oni . Sve to deportovati nazad u njihove zemlje pa neka tamo stvaraju bolju budućnost .

  • Valjevac

    25. januar 2017 | 09:41

    Ha ha jel ovo neka šala pa svi znaju da cela nemačka pije flaširanu vodu

  • dragan

    25. januar 2017 | 11:25

    i treba a onda sve u kampove po srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA