POTRESNI SNIMCI PRVE DAME: Melanija plače u crkvi Svetog Jovana (VIDEO)

Dok je Donald sve posmatrao, Melaniju su preplavile emocije i ona je čak nekoliko puta i zajecala...

  • 10

Nova prva dama Amerike, Melanija Tramp, nije mogla da obuzda emocije te je pustila i koju suzu na jutarnjoj službi u crkvi Svetog Jovana nakon muževljeve inauguracije.

Melanija htela da joj sin "baci kosku", a on napravio foru kao da je iz Srbije - moša! (VIDEO)

Trampovi su imali neverovatno zauzet  petak, posetili su njihov novi dom u Beloj kući, prisustvovali Donaldovoj inauguraciji, zatim su usledile parade i balovi. Izgleda da ih događaji u petak nisu previše umorili jer je cela porodica u subotu ujutru prisustvovala Nacionalnoj molitvi, zajedno sa potpredsednikom Pensom i njegovom suprugom, prenosi Miror.

Ipak, nakon tih burnih dešavanja, izgleda da su emocije stigle Melaniju i u jednom trenutku ona nije uspela da zadrži suze.

Počela je da plače kada je Marlana Van Huz (20) počela da peva. Marlanda je slepa i njen performans je zaista bio srceparajući.

Dok je Donald sve mirno posmatrao, Melaniju su preplavile emocije i ona je čak nekoliko puta i zajecala. Služba nakon inauguracije potiče još od prvog predsednika SAD, Džordža Vašingtona.

Za vreme molitve od boga se traži mudrost i protekcija za predsednika i državu, a molitve su čitane na hebrejskom i arapskom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBHN

    23. januar 2017 | 12:55

    Mozda joj je Jovandan bio.

  • YOLE

    23. januar 2017 | 12:07

    U crkvi Svetog Ivana,ili je Srbija do USA..haha..

  • xtor

    23. januar 2017 | 23:07

    Na Hebrejskom i Arapskom jeziku se citaju molitve, ima tu necega , nije to bezveze,to su valjda najblagosloveniji jezici u obracanju Bogu !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA